Kérj ajánlatot!

Logótervezés

A logótervezés egy izgalmas, kreatív feladat. Létrejön valami — alkotunk. A logó a márka része lesz, meghatározza azt, és azon keresztül meghatározza a vállalkozást is.

Logótervezés – elő az ötletekkel

Érdekes és felemelő érzés egy új vállalkozás logójának tervezése. Egy cég születésénél vagyunk jelen, részt veszünk benne, a miénk lesz. A logóra büszkék leszünk, és szeretjük. És mi fogjuk legjobban ismerni.

Nem lesz nehéz az ötletelés, és egy kis segítséggel kialakul egy márka, amit a logónk jelképez majd.

Színek, szimbólumok, formák, trendek

Az Ads Media szakértő gárdája beszél majd nekünk az aktuális trendekről, a divatos színekről, a trendi formákról és a vállalkozáshoz legjobban illő szimbólumokról. Megtudja a cég, hogy mik az alapelvek, mik a célkitűzések, és milyen értékek mellett lehet majd kereskedni vagy szolgáltatni. Egy hosszú beszélgetéssel kezdődik majd a logótervezés folyamata.

logótervezés

A logótervezés folyamata

Egy egyszerű tervezési menetet kell majd követni. Első lépésként az igények felmérése történik. Kiderül, hogy milyen színekre és formákra gondolhatunk. Olyan irányba indulunk, amit a célcsoport elfogad és kedvel majd.

Az első koncepciók, az első változatok közül a cég választja ki azt, ami a legjobban tetszik neki.

Itt lehet még változtatni, de az is fontos, hogy a tervezés szakasza ne váljon egy véget nem érő történetté. Dönteni kell, és haladunk előre a cél felé.

A kész logót aztán mindenféle elektronikus és nyomdai formátumban megkapja majd a cég. Végre. Kész lesz a logó. Valami megszületett.

A logó és az arculat

A logótervezés és az arculattervezés édestestvérek. A logótervezés része lehet az arculattervezésnek. A logó az arculat alapja. Arra épül minden.

A logótervezés bár a cégből fakad, meg is határozza azt. A logónk egy egyéniség. Saját élete lesz. Fejlődni fog a vállalkozással együtt. Változni nem fog, de megtöltődik tartalommal. Megtöltődik tartalommal. Ahogy a cég egyre erősebb és nagyobb lesz.

Logótervezés – totális online marketing az Ads Mediával

Az online marketingstratégia fontos eleme a logótervezés. Ahogy eleme a SEO keresőoptimalizálás, a SEO szövegírás, a weboldalkészítés, a tartalomkészítés, a kulcsszó-kutatás és a linképítés is. Az Ads Media mindezekben a segítségünkre lehet.

Előre, a totális online marketinggel!

Kapcsolat

Írj nekünk!

Vedd fel a kapcsolatot kollégáinkkal:

    Elolvastam és elfogadom az adsmedia.hu adatkezelési szabályzatát