Kérj ajánlatot!

Logótervezés

A logótervezés egy izgalmas, kreatív feladat. Létrejön valami — alkotunk. A logó a márka része lesz, meghatározza azt, és azon keresztül meghatározza a vállalkozást is.

Logótervezés – elő az ötletekkel

Érdekes és felemelő érzés egy új vállalkozás logójának tervezése. Egy cég születésénél vagyunk jelen, részt veszünk benne, a miénk lesz. A logóra büszkék leszünk, és szeretjük. És mi fogjuk legjobban ismerni.

Nem lesz nehéz az ötletelés, és egy kis segítséggel kialakul egy márka, amit a logónk jelképez majd.

Színek, szimbólumok, formák, trendek

Az Ads Media szakértő gárdája beszél majd nekünk az aktuális trendekről, a divatos színekről, a trendi formákról és a vállalkozáshoz legjobban illő szimbólumokról. Megtudja a cég, hogy mik az alapelvek, mik a célkitűzések, és milyen értékek mellett lehet majd kereskedni vagy szolgáltatni. Egy hosszú beszélgetéssel kezdődik majd a logótervezés folyamata.

logótervezés

A logótervezés folyamata

Egy egyszerű tervezési menetet kell majd követni. Első lépésként az igények felmérése történik. Kiderül, hogy milyen színekre és formákra gondolhatunk. Olyan irányba indulunk, amit a célcsoport elfogad és kedvel majd.

Az első koncepciók, az első változatok közül a cég választja ki azt, ami a legjobban tetszik neki.

Itt lehet még változtatni, de az is fontos, hogy a tervezés szakasza ne váljon egy véget nem érő történetté. Dönteni kell, és haladunk előre a cél felé.

A kész logót aztán mindenféle elektronikus és nyomdai formátumban megkapja majd a cég. Végre. Kész lesz a logó. Valami megszületett.

A logó és az arculat

A logótervezés és az arculattervezés édestestvérek. A logótervezés része lehet az arculattervezésnek. A logó az arculat alapja. Arra épül minden.

A logótervezés bár a cégből fakad, meg is határozza azt. A logónk egy egyéniség. Saját élete lesz. Fejlődni fog a vállalkozással együtt. Változni nem fog, de megtöltődik tartalommal. Megtöltődik tartalommal. Ahogy a cég egyre erősebb és nagyobb lesz.

Logótervezés – totális online marketing az Ads Mediával

Az online marketingstratégia fontos eleme a logótervezés. Ahogy eleme a SEO keresőoptimalizálás, a SEO szövegírás, a weboldalkészítés, a tartalomkészítés, a kulcsszó-kutatás és a linképítés is. Az Ads Media mindezekben a segítségünkre lehet.

Előre, a totális online marketinggel!

Szeretnéd hatékonyan elindítani online kampányaid kötöttségek nélkül?

Google Partneri státuszunknak köszönhetően akár 120.000 Ft jóváírásban is részesülhetsz*! Tapasztald meg, milyen eredményeket érhetünk el, mielőtt elköteleződnél!

Emellett ingyenes SEO auditot is kapsz, amely során konkrét technikai és tartalmi javaslatokat adunk az oldalad hatékonyabbá tételéhez. További részletekért, vedd fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink bármelyikén!

*(amennyiben új fiók nyitásra kerül sor, és a költés a fióknyitástól számított 60 napon belül eléri a 120.000 Ft-ot)
Kapcsolat

Írj nekünk!

Vedd fel a kapcsolatot kollégáinkkal:

    Elolvastam és elfogadom az adsmedia.hu adatkezelési szabályzatát