Kérj ajánlatot!

Blogkészítés

Blog olvasása közben nem gondolunk arra, hogy marketinggel fogunk találkozni. Nem gondolunk arra, hogy el akarnak adni nekünk valamit. Ezért is olyan sikeres ez az eszköz. Megfelelő tartalommal hozzájárulhat a vállalkozásunk sikerességéhez. Írassunk blogot. Megéri.

Miért van szüksége a vállalkozásunknak blogra?

Amikor a cégünk marketingstratégiáját felépítjük, azon belül is az online marketingstratégiánkat, akkor megfelelő mennyiségű és minőségű tartalomra lesz szükségünk. Ebben az Ads Media a segítségünkre lehet.

Egy blog kiváló lehetőség arra, hogy egy hosszabb szövegben írjanak a vállalkozásunkról, a termékünkről vagy a szolgáltatásunkról.

Bloggal a nagyobb árbevételért

Egy blog nagyban hozzájárulhat a cég sikerességéhez, ha megfelelő tartalommal bír. Növeli a márka ismertségét, növelheti a látogatók számát, így az árbevételt és a nyereséget is.

Milyen a jó blog?

A jó blog szöveg informatív és olvasmányos egyszerre. Tartalmazza a fontosnak tartott információkat, adatokat, de nem szakszövegként kerül az olvasók elé. Egy szakszöveget kevesen olvasnak el, nehezebben értelmezhető a tartalma, és cseppet sem érdekes.

Egy jó blogbejegyzés érdekfeszítő, gördülékenyen olvasható, és könnyen megérthető módon adja át az információkat. A blog készítés fontos lehet a vállalkozásunknak. Nagyon is.

Érdekesen és hasznosan

Amellett, hogy a blogon megjelenő írás érdekes lesz, hasznot is fog hajtani egy cégnek. A blog készítésnek pontos szabályai vannak, egy hozzáértő olyan módon fog írni rólunk, hogy azt szívesen olvassák el, és megkapnak minden olyan információt, amit át szeretnénk adni. Az Ads Media kollégái tudnak ilyen szöveget írni.

A vállalkozásunk népszerűsítése bloggal

Egy cég attól lesz sikeres, hogy a márkáját sokan megismerik. Ennek egyik eszköze lehet a blog készítés. A blogot olvasva a felhasználók és az érdeklődők megismerik a céget, megismerik a termékeket vagy a szolgáltatásokat. Az érdeklődőkből aztán látogató lesz, a látogatóból pedig vásárló. És éppen ez a cél.

blogkészítés

A tartalommarketingről

Többféle marketing eszközzel segíthetünk abban, hogy a vállalkozást jobban megismerjék, és annak több vásárlója legyen. Ennek az eszköztárnak az egyik modern, és nem túl ismert eleme a tartalommarketing.

A tartalommarketing egy sokáig működő befektetés. Egy jól elkészített blogbejegyzést még évek múlva is olvashatnak az érdeklődők. Szemben a véges idejű reklámokkal, mindenképpen jó ötletnek tűnik a tartalommarketing.

A tartalommarketing megerősítheti a cég pozícióját a közösségi médiákban. Többen fogják követni és kedvelni.

Egy szöveg olvasásakor a felhasználók időt töltenek a weboldalon. Pozitív élményt kapnak, és ez arra késztetheti őket, hogy később is visszatérjenek.

Ez a kiváló kapcsolattartó eszköz nem csak a márka ismertségét képes növelni, de a cégbe vetett bizalom is növekedni fog. A felhasználók pozitívan fogadják, hogy kapnak valamit, mégsem kérnek cserébe tőlük semmit.

A weboldal forgalma növekedni fog. Több embert lehet így elérni.

Mivel a látogatásszám növekszik, növekedni fog a vásárlások száma is. Ezzel a különleges eszközzel növelhetjük a cég profitját.
Az ügyfelek lojalitása növekszik, és nem mellékesen az online marketingre költött összegek csökkenek majd. A blog készítés hatása ugyanis az, hogy a reklámokra fordított kiadások jobban megtérülnek majd.

A céltudatos blogírás

Mindezt úgy lehet elérni, hogy tudjuk: a blog készítés nem öncélú. Az Ads Media csapata végig szem előtt tartja ezt a célt: több látogató, több vásárló, magasabb árbevétel. És persze a lényeg: nagyobb nyereség.

Totális online marketing az Ads Mediával

A totális online marketingünk része lesz a blog készítés. Az online marketing stratégia mindig bonyolult, több összetevőből áll. Az online marketingstratégia része lehet a SEO keresőoptimalizálás, a SEO szövegírás és a linképítés is. Minél több részét használja valaki az online marketing eszközöknek, annál sikeresebbek lehet. Egyre nagyobbra nő a vállalkozás, a profit magasabb lesz. Több látogatót lehet bevonzani. A hirdetések hatásosak lehetnek, ha márkát építünk, konverziót akarunk generálni, vagy növelni akarjuk a weboldalunk látogatottságát. Az optimális eredmény eléréséhez azonban totális online marketingre van szükségünk. Az Ads Media megvalósítja nekünk ezt.

A megtérülés vizsgálatánál azt tapasztalhatjuk, hogy blog készítéssel alacsonyabb összegű befektetéssel érünk el sikereket. A blog készítés, a keresőoptimalizálás, a kulcsszó-kutatás, a linképítésbe hosszú ideig hatásos. Ez egészíthető ki egy Facebook vagy Google reklámkampánnyal.

Egy totális online marketing kampánnyal úgy tudunk megjelenni a világ előtt, hogy a vállalkozás fejlődése biztosított lesz. Az Ads Media segítségével.

Szeretnéd hatékonyan elindítani online kampányaid kötöttségek nélkül?

Most 1 hónapig ingyenes fiókindítást és kezelést biztosítunk Google Ads és Facebook kampányokhoz. Sőt Google Partneri státuszunknak köszönhetően akár 120.000 Ft jóváírásban is részesülhetsz*! Tapasztald meg, milyen eredményeket érhetünk el, mielőtt elköteleződnél!

Emellett ingyenes SEO auditot is kapsz, amely során konkrét technikai és tartalmi javaslatokat adunk az oldalad hatékonyabbá tételéhez. További részletekért, vedd fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink bármelyikén!

*(amennyiben új fiók nyitásra kerül sor, és a költés a fióknyitástól számított 60 napon belül eléri a 120.000 Ft-ot)
Kapcsolat

Írj nekünk!

Vedd fel a kapcsolatot kollégáinkkal:

    Elolvastam és elfogadom az adsmedia.hu adatkezelési szabályzatát