Kérj ajánlatot!

Webdesign

A webdesign tervezés nem csak az arculatról szól. Persze arról is. Arról szól, hogy kik vagyunk mi, és mit akarunk. És hogyan akarjuk. És arról, hogy a cégünk professzionális.

Profi webdesign – profi vállalkozás

Ahogy egy társaságban is számít az elegáns, ápolt megjelenés, úgy a weboldalak között sem jelenhet meg igénytelenül egy weblap. Erről ítélik meg a cégünket először. Egy kivételes webdesign kivételessé tesz egy céget is. Öltöztessük fel a honlapot!

Egy a kétmilliárdból

Ki kell tűnni a tömegből. Több millió magyar weboldal között kell olyat mutatni, ami a többiek fölé emeli a céget. A világban ma több, mint kétmilliárd weboldal működik. Senki nem fogja mindet végignézni. Olyan designra van szükség, ami azonnal megragadja az érdeklődők figyelmét.

A cégünk színe-java

A weboldal mi magunk vagyunk. A márkát, a terméket és a céget mutatja be. Egy megfelelően megtervezett és kivitelezett design megmutathatja a világnak, hogy különlegesek vagyunk. Különleges helyen jár, különleges kiszolgálást fog kapni egy különleges vállalkozástól.

Az egyszerűségről

A webdesign nem öncélú. Fontos, hogy figyelemfelkeltő és látványos legyen, de egyszerűséggel is kell párosulnia. A látogató nem veszhet el a szépségben. A designnak segítenie kell a felhasználót, hogy könnyen és gyorsan megtalálja, amit keres. És mindezt egy gyönyörű környezetben.

Annyit ér a weboldalunk, amennyi hasznot hoz nekünk

A webdesign nem öncélú. Amellett, hogy az egyszerűségével segíti a felhasználót, a célról egy pillanatra sem feledkezhetünk meg. A weboldal célja, hogy konverziókat valósítsunk meg. Vásárlásokat, szolgáltatások igénybevételét vagy adatlap kitöltése is cél lehet. A végén azonban minden út ugyanoda vezet majd. Egy sikeres és gazdaságos honlaphoz, amivel a profit növekedik. Erről az Ads Media gondoskodik.

Látogatókból vásárló

De hogy lesz több a profitunk? A tökéletes webdesign vásárlót csinál a látogatóból. A látogató vásárló lesz, megvásárolja a terméket vagy a szolgáltatást, ezzel növekszik az árbevétel. És persze a profit.

Minden információ egy helyen

Egy jó webdesign informatív. Gyönyörű és informatív. Káprázatos és informatív. Elképesztő és informatív. Informatív. A látogatókat elkápráztatja majd a design, de attól ők még céllal érkeznek, nem nézelődni. Ehhez pedig információkkal kell ellátni őket.

Elégedettség és egy kis meglepetés

Egy jó webdesign olyan érzéseket kelt a látogatókban, amitől jó lesz a kedvük, szépnek találják a napot, és elégedetten távoznak a weboldalunkról. Az Ads Media ehhez mindig hozzáad valami apróságot. Valami kicsit. Egy kis pluszt. Egy kis meglepetést. Így lesz teljes a vásárlás élménye.

webdesign

Gondoljunk a visszatérőkre is – az állandóságról

Egy állandó webdesign biztonságot ad a visszatérő vásárlóknak. Tudják, hova nézzenek, tudják, hova kattintsanak. Az állandóság fontos. Ahogy az fejlődés is. Olyan webdesignra lesz szükség, ami változtatható, fejleszthető, mégis állandó marad. Az Ads Media megoldja ezt.

A cél határozza meg az eszközöket

A webdesign eszköztárát mindig az fogja meghatározni, hogy mi a weboldal célja. Értékesítés? Szolgáltatás? Akkor ennek megfelelő designra van szükség. Egy nonprofit szervezetnél már nem ez lesz a helyzet. A webdesign tervezésénél mindig szem előtt tartja a célt az Ads Media.

Csak logikusan

Nem rejtvényoldalt készítünk. Hacsak nem rejtvényoldalt készítünk. De általában nem.
A látogató számára egy felhasználóbarát, könnyen és logikusan kezelhető felületet kell biztosítanunk. Nem fognak órákig gondolkodni, hogy mégis hol van az, amit keresnek.
Hacsak nem rejtvényoldalt készítünk.

A tiszta weboldal

Egy letisztult átlátható webdesign segíti a vállalkozást. Növeli a profitot. A webdesign kialakításánál figyelünk arra, hogy ne vesszünk el szépségben. A funkciók az elsődlegesek. Ezt mindig szem előtt kell tartani. Funkció, letisztulva, aztán a szépség.

Olvasni is fognak

A webdesign egy vizuális elem, ami felkelti az érdeklődést és elnyűgözi a látogatót. De az a látogató csak akkor lesz vásárló, ha el is olvassa az információkat, amiket megosztanak vele. A tartalom, a szövegezés fontos része a webdesignnak.

Ha keresni akarunk

Segítséget kell nyújtanunk a látogatóknak abban, hogy megtalálják a keresett terméket vagy szolgáltatást. Könnyen kereshető módon kell elhelyezni a tartalmakat, az információkat. Nem feledkezhetünk meg arról, hogy a felhasználó először jár a weboldalon. Mi persze mindent megtalálunk könnyen és gyorsan, hiszem már egymilliószor jártunk ott. De a látogatónk valószínűleg még nem. Segítsünk neki.

A tekintet irányítása – az üres terek sem céltalanok

A jó webdesign nem tölti ki teljesen a teret. Lesznek üres részek, olyanok, ahol nincs tartalom. Ezeknek az üres helyeknek az a célja, hogy, hogy a felhasználó figyelmét a megfelelő helyre terelje. Ezt az Ads Media megoldja.

Reszponzív design – ma már kötelező

A reszponzív design kifejezést akkor használjuk, ha a weboldal minden eszközön jól láthatóan jelenik meg. Legyen szó mobilról, táblagépről vagy laptopról. Minden felületen ugyanolyan hatást kell elérni. Ez ma már alapkövetelmény.

Nem aludni jöttünk – a sebességről

Lehet szép és jó a webdesign, de ha lassú az oldal, akkor a felhasználók gyorsan otthagyhatják az oldalt. Biztosítani kell, hogy a tartalmak a megfelelő sebességgel töltődjenek be, jelenjenek meg. Fontos a gyorsaság.

Webdesign és totális online marketing az Ads Medianál

Az online marketingstratégia egyik eleme lehet a webdesign készítés. Ahogy eleme a SEO keresőoptimalizálás, a SEO szövegírás, a weboldalkészítés, a tartalomkészítés, a grafikai tervezés, a kulcsszó-kutatás és a linképítés. Az Ads Media mindenben tud segíteni.

Támadj totális online marketinggel!

Kapcsolat

Írj nekünk!

Vedd fel a kapcsolatot kollégáinkkal:

    Elolvastam és elfogadom az adsmedia.hu adatkezelési szabályzatát