Kérj ajánlatot!

Webdesign

A webdesign tervezés nem csak az arculatról szól. Persze arról is. Arról szól, hogy kik vagyunk mi, és mit akarunk. És hogyan akarjuk. És arról, hogy a cégünk professzionális.

Profi webdesign – profi vállalkozás

Ahogy egy társaságban is számít az elegáns, ápolt megjelenés, úgy a weboldalak között sem jelenhet meg igénytelenül egy weblap. Erről ítélik meg a cégünket először. Egy kivételes webdesign kivételessé tesz egy céget is. Öltöztessük fel a honlapot!

Egy a kétmilliárdból

Ki kell tűnni a tömegből. Több millió magyar weboldal között kell olyat mutatni, ami a többiek fölé emeli a céget. A világban ma több, mint kétmilliárd weboldal működik. Senki nem fogja mindet végignézni. Olyan designra van szükség, ami azonnal megragadja az érdeklődők figyelmét.

A cégünk színe-java

A weboldal mi magunk vagyunk. A márkát, a terméket és a céget mutatja be. Egy megfelelően megtervezett és kivitelezett design megmutathatja a világnak, hogy különlegesek vagyunk. Különleges helyen jár, különleges kiszolgálást fog kapni egy különleges vállalkozástól.

Az egyszerűségről

A webdesign nem öncélú. Fontos, hogy figyelemfelkeltő és látványos legyen, de egyszerűséggel is kell párosulnia. A látogató nem veszhet el a szépségben. A designnak segítenie kell a felhasználót, hogy könnyen és gyorsan megtalálja, amit keres. És mindezt egy gyönyörű környezetben.

Annyit ér a weboldalunk, amennyi hasznot hoz nekünk

A webdesign nem öncélú. Amellett, hogy az egyszerűségével segíti a felhasználót, a célról egy pillanatra sem feledkezhetünk meg. A weboldal célja, hogy konverziókat valósítsunk meg. Vásárlásokat, szolgáltatások igénybevételét vagy adatlap kitöltése is cél lehet. A végén azonban minden út ugyanoda vezet majd. Egy sikeres és gazdaságos honlaphoz, amivel a profit növekedik. Erről az Ads Media gondoskodik.

Látogatókból vásárló

De hogy lesz több a profitunk? A tökéletes webdesign vásárlót csinál a látogatóból. A látogató vásárló lesz, megvásárolja a terméket vagy a szolgáltatást, ezzel növekszik az árbevétel. És persze a profit.

Minden információ egy helyen

Egy jó webdesign informatív. Gyönyörű és informatív. Káprázatos és informatív. Elképesztő és informatív. Informatív. A látogatókat elkápráztatja majd a design, de attól ők még céllal érkeznek, nem nézelődni. Ehhez pedig információkkal kell ellátni őket.

Elégedettség és egy kis meglepetés

Egy jó webdesign olyan érzéseket kelt a látogatókban, amitől jó lesz a kedvük, szépnek találják a napot, és elégedetten távoznak a weboldalunkról. Az Ads Media ehhez mindig hozzáad valami apróságot. Valami kicsit. Egy kis pluszt. Egy kis meglepetést. Így lesz teljes a vásárlás élménye.

webdesign

Gondoljunk a visszatérőkre is – az állandóságról

Egy állandó webdesign biztonságot ad a visszatérő vásárlóknak. Tudják, hova nézzenek, tudják, hova kattintsanak. Az állandóság fontos. Ahogy az fejlődés is. Olyan webdesignra lesz szükség, ami változtatható, fejleszthető, mégis állandó marad. Az Ads Media megoldja ezt.

A cél határozza meg az eszközöket

A webdesign eszköztárát mindig az fogja meghatározni, hogy mi a weboldal célja. Értékesítés? Szolgáltatás? Akkor ennek megfelelő designra van szükség. Egy nonprofit szervezetnél már nem ez lesz a helyzet. A webdesign tervezésénél mindig szem előtt tartja a célt az Ads Media.

Csak logikusan

Nem rejtvényoldalt készítünk. Hacsak nem rejtvényoldalt készítünk. De általában nem.
A látogató számára egy felhasználóbarát, könnyen és logikusan kezelhető felületet kell biztosítanunk. Nem fognak órákig gondolkodni, hogy mégis hol van az, amit keresnek.
Hacsak nem rejtvényoldalt készítünk.

A tiszta weboldal

Egy letisztult átlátható webdesign segíti a vállalkozást. Növeli a profitot. A webdesign kialakításánál figyelünk arra, hogy ne vesszünk el szépségben. A funkciók az elsődlegesek. Ezt mindig szem előtt kell tartani. Funkció, letisztulva, aztán a szépség.

Olvasni is fognak

A webdesign egy vizuális elem, ami felkelti az érdeklődést és elnyűgözi a látogatót. De az a látogató csak akkor lesz vásárló, ha el is olvassa az információkat, amiket megosztanak vele. A tartalom, a szövegezés fontos része a webdesignnak.

Ha keresni akarunk

Segítséget kell nyújtanunk a látogatóknak abban, hogy megtalálják a keresett terméket vagy szolgáltatást. Könnyen kereshető módon kell elhelyezni a tartalmakat, az információkat. Nem feledkezhetünk meg arról, hogy a felhasználó először jár a weboldalon. Mi persze mindent megtalálunk könnyen és gyorsan, hiszem már egymilliószor jártunk ott. De a látogatónk valószínűleg még nem. Segítsünk neki.

A tekintet irányítása – az üres terek sem céltalanok

A jó webdesign nem tölti ki teljesen a teret. Lesznek üres részek, olyanok, ahol nincs tartalom. Ezeknek az üres helyeknek az a célja, hogy, hogy a felhasználó figyelmét a megfelelő helyre terelje. Ezt az Ads Media megoldja.

Reszponzív design – ma már kötelező

A reszponzív design kifejezést akkor használjuk, ha a weboldal minden eszközön jól láthatóan jelenik meg. Legyen szó mobilról, táblagépről vagy laptopról. Minden felületen ugyanolyan hatást kell elérni. Ez ma már alapkövetelmény.

Nem aludni jöttünk – a sebességről

Lehet szép és jó a webdesign, de ha lassú az oldal, akkor a felhasználók gyorsan otthagyhatják az oldalt. Biztosítani kell, hogy a tartalmak a megfelelő sebességgel töltődjenek be, jelenjenek meg. Fontos a gyorsaság.

Webdesign és totális online marketing az Ads Medianál

Az online marketingstratégia egyik eleme lehet a webdesign készítés. Ahogy eleme a SEO keresőoptimalizálás, a SEO szövegírás, a weboldalkészítés, a tartalomkészítés, a grafikai tervezés, a kulcsszó-kutatás és a linképítés. Az Ads Media mindenben tud segíteni.

Támadj totális online marketinggel!

Szeretnéd hatékonyan elindítani online kampányaid kötöttségek nélkül?

Google Partneri státuszunknak köszönhetően akár 120.000 Ft jóváírásban is részesülhetsz*! Tapasztald meg, milyen eredményeket érhetünk el, mielőtt elköteleződnél!

Emellett ingyenes SEO auditot is kapsz, amely során konkrét technikai és tartalmi javaslatokat adunk az oldalad hatékonyabbá tételéhez. További részletekért, vedd fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink bármelyikén!

*(amennyiben új fiók nyitásra kerül sor, és a költés a fióknyitástól számított 60 napon belül eléri a 120.000 Ft-ot)
Kapcsolat

Írj nekünk!

Vedd fel a kapcsolatot kollégáinkkal:

    Elolvastam és elfogadom az adsmedia.hu adatkezelési szabályzatát