Kérj ajánlatot!

Weboldal készítés

Egy vállalkozásnak szüksége van honlapra. Ez biztos. Mégpedig egy nagyon jó honlapra. Az érdeklődők a keresést ma már az interneten kezdik. Ott fogják megtalálni a céget. Egy igazán jó weboldal pedig ügyfelet csinál az érdeklődőkből.

Szükségünk van weboldalra?

Weboldalra, vagy magyarul honlapra, csak akkor van szükség, ha sikeres vállalkozást szeretnénk. De akkor nagyon.

Amikor egy felhasználó egy konkrét terméket vagy szolgáltatást keres, az első dolga az lesz, hogy beírja a Google keresőjébe. Beír egy szót vagy kifejezést, ott fog tájékozódni az árakról, az elérhetőségekről, elolvassa a termékleírásokat, utána néz a szolgáltatásoknak. Ha ez a felhasználó egy céget talál meg az interneten, akkor az sikeres lesz.

De hogy fogja megtalálnia céget? És milyen honlap az, ami megfogja, felkelti a figyelmét? Hogy nézzen ki a honlap? Milyen tartalma legyen? Az Ads Media tudja ezekre a kérdésekre a választ.

Milyen legyen a weboldal?

A weblap vizuális megjelenése elsődleges fontosságú. A felhasználók ezt látják majd meg először, erről ítélik meg a céget, és emiatt kezdenek majd elolvasni. A jó weboldal látványos, egyedi, tükrözi a márkát és informatív. Könnyen kezelhető, átlátható, és dinamikus is.

A felhasználók nem órák alatt döntenek. Gyakori, hogy már a pár perces videókat sem nézik végig, annyi információ zúdul rájuk a nap minden percében. Válogatnak. Olyan weboldal kell, ami azonnal felkelti az érdeklődést, és ott tartja a felhasználót. Az a cél, hogy a weblap látogatója az ügyféllé váljon, akár terméket akar vásárolni, akár azt szeretné, hogy igénybe vegye valamelyik szolgáltatást.

Egy induló vállalkozásnak szüksége van egy honlapra, és ennek az elkészítését profikra kell bízni.

A tökéletes vizuális megjelenés mellett a tartalomra is nagy gondot kell fordítani. A tartalom lesz az, ami a keresési listák élére repíti a céget, és biztosítja, hogy ott is maradjon. Ebben a keresőoptimalizálás mellett a SEO tanácsadás, a SEO szövegírás, a kulcsszóelemzés és a linképítés lesz a segítség. Ezt is rábízhatjuk az Ads Media-ra.

Weboldal készítés – ahogy az Ads Media csinálja

Az Ads Media egy modern, fantasztikus honlapot készít majd. Olyat, amire büszke lehet bárki. Letisztult lesz, mégis feltűnő: öröm lesz ránézni. A modern megoldásnak része, hogy a weboldalt mobilról is könnyen lehet majd kezelni. Ez kiemelten fontos, hiszen a keresések nagy részét mobilról indítják már a felhasználók. És mindenkit el kell érni. Mindenkit.

Olyan weboldal-szerkezetet kapunk, ami a céloknak legjobban megfelel.

A weboldal felhasználóbarát lesz. Hiszen a felhasználókat hozzá kell segíteni ahhoz, hogy az általunk célként kitűzött konverziót egyszerűen és gyorsan megvalósíthassák. Akár vásárlást szeretnénk generálni, akár egy adatlapot akarunk kitöltetni, hogy legyen egy adatbázis a reklámkampányunkhoz, fontos lesz, hogy felhasználóbarát a weboldalunk.

Az Ads Media által készített weboldalt könnyen megtalálják majd a keresők. Azért, hogy ez a későbbiekben is így maradjon, olyan felülettel készül majd a honlap, ami fejleszthető. A keresőoptimalizálás alapfeltétele, hogy a honlap rugalmasan változtatható legyen bármilyen online marketing kampányhoz.

Az Ads Media a weboldal kialakításkor mindenben az igények szerint jár majd el. Ennek az alapja a nyílt és rendszeres kommunikáció lesz. Az Ads Media nagy hangsúlyt fektet arra, hogy pontosan megértse az ügyfelei elképzelését, és pontosan azt valósítsa meg.

Az Ads Media gyakorlattal rendelkező, profi kollégái felkészülten várják a kéréseinket. Több éves tapasztalattal, kreatívan oldják meg a feladatokat. Profi csapat, profi munkatársak, profi végeredmény.

Nem csak kezdő vállalkozásként lehet szükség egy weboldalra. A már meglévő is fejleszthető, megújítható, de akár új aloldalra is szükség lehet. Az Ads Media munkatársai ebben is a rendelkezésünkre állnak.

weboldal készítés

Minőségi weboldal – minőségi megoldás – minőségi ügyfélkör

Az Ads Media által készített honlap alkalmas lesz arra, hogy egy online marketing-kampány alapja legyen. Illeszkedni fog a hirdetésekhez, azoknak stabil alapja és háttere lesz. Az Ads Media követi a trendeket, felhasználja a legújabb technológiákat, a mi érdekeinknek megfelelően. Rugalmasan alkalmazkodik a változásokhoz, azonnal lekövetik azokat.

Előzetes egyeztetés, tervezés, webdesign, fejlesztés és végül tesztelés. Ez lesz a sorrend.

A honlap elkészítésének a célja lehet, hogy növekedjen az árbevétel. Ehhez minden támogatást megkapunk az Ads Media csapatától.

Ma már nem az a kérdés, hogy legyen-e weboldala cégnek. Az a kérdés, hogy milyen weboldala legyen.

Egy weboldal költsége rendkívül alacsony. Az egyszeri elkészítés díja után már csak a fenntartásával kell törődni, aminek minimális a költsége.

A márka alapja a weboldalunk lesz. Könnyen kereshető, nagy mennyiségű információt lehet itt megosztani a felhasználókkal. A szórólapok kora véget ért.

Az Ads Media által készített honlap korlátlan. Időben és térben is, hiszen bármikor, bárhonnan elérhető. A világ másik végéről is. És korlátlan, hiszen folyamatosan fejleszthető, és egyre több tartalommal tölthető meg.

És ami még fontos: riportokat kapunk a hatékonyságáról. Mérhetjük az eredményességét, mégpedig könnyedén.

És bármikor újratervezhető.

Weboldalkészítés és az online marketing

Az online marketing alapja a weboldal készítés. Az online marketing stratégia egy összetett, több részből álló építmény, olyan, mint egy vár. Ennek lesz az alapja a saját honlap. De az online marketingnek ez csak az első lépése. SEO keresőoptimalizálással, SEO szövegírással és linképítéssel tovább épülhet. Mint egy épület elemei. Téglákból épül fel egy vár is. Minél több téglát használ valaki, annál nagyobb várat építhet. Egyre nagyobb és erősebb lesz, több látogatót tud bevonzani, és a profit évről évre növekedhet. A hirdetések hatásosak, ha márkát építünk, konverziót akarunk generálni, vagy növelni akarjuk a weboldalunk látogatottságát. De a lényeg: az alap a honlap lesz. A bástya a várunkon.

Egy jól épített márka, a jól megírt szakértő cikkek, és a cégről szóló érdekes blog bejegyzés nagyban hozzájárulhat a vállalkozás sikeréhez, de egy saját honlap nélkül ezek nem sokat érnek. Szükség van egy professzionális weboldalra. És ezt az Ads Media megvalósítja nekünk.

A megtérülés vizsgálatánál azt tapasztalhatjuk, hogy így kisebb befektetéssel érhető el siker. Ahogy már írtuk, egy weboldal költsége minimális. Kell egy honlap a vállalkozásnak. A keresőoptimalizálás, a kulcsszó-kutatás, a linképítésbe hosszú ideig, tartósan hat, tökéletesen kiegészítve egy Facebook vagy Google reklámkampányt. Ennél hosszabb ideig már csak egy saját honlap hatása élvezhető. Fillérekért.

Egy totális online marketing kampánnyal úgy lehet megjelenni az interneten, hogy a vállalkozás fejlődése biztos lesz. Ennek az első lépése a saját weboldal.

Kapcsolat

Írj nekünk!

Vedd fel a kapcsolatot kollégáinkkal:

    Elolvastam és elfogadom az adsmedia.hu adatkezelési szabályzatát