Kérj ajánlatot!

Weboldal készítés

Egy vállalkozásnak szüksége van honlapra. Ez biztos. Mégpedig egy nagyon jó honlapra. Az érdeklődők a keresést ma már az interneten kezdik. Ott fogják megtalálni a céget. Egy igazán jó weboldal pedig ügyfelet csinál az érdeklődőkből.

Vállalkozást indítasz? Keresed a helyet, ahol megnyitod álmaid üzletét? Gondolkozol, mi lenne a legfrappánsabb név, cégtábla? Milyen logo legyen a névjegykártyádon? Honnan szerzed majd be a szükséges berendezéseket?

Mikor vállalkozást indítasz, a költségvetésed összeállításakor soha ne felejtsd el, hogy mindezek mellett reklámra is költened kell! A mai online világban elengedhetetlen egy jó honlap, egy igazán egyedi weboldal, melyen keresztül bemutathatod magadat, a termékeidet, szolgáltatásaidat. Igen tudjuk, hogy a legjobb reklám az mikor már úgymond szájról-szájra terjed a híred, de ne felejtsük el, hogy odáig el kell jutni, és az nem megy egyik napról a másikra. Mindenkinek, már a tizenéveseknek is ott a kezében az okos telefon, rengetegen dolgoznak számítógépen, és szinte minden ember használ laptopot, tabletet, ha nem munkavégzésre, akkor internetezésre főként. Az emberek nagy része, ha keres valamit elsőként a Google-t hívja segítségül, hiszen ott minden megtalálható. Legyél Te is megtalálható! Egy jó honlap nem csak abban nagy segítség neked, hogy egy helyen minden lényeges dolgot szerepeltethetsz – bemutatkozás, szolgáltatások leírása, cím (térkép, utcakép, navigáció), árlista, referenciák, termékbemutatás, galéria – de talán a legegyszerűbb formája is a reklámnak. A Facebook, Instagram, TikTok, Twitter vagy egyéb közösségi oldalak tökéletes reklám lehetőségek. Rövidebb posztok, bejegyzések figyelemfelkeltőek, viszont nem alkalmasak arra, hogy részletekbe menően bemutasd vállalkozásodat. Azonban egy jó, frappáns bejegyzés végére be tudod szúrni a weboldalad címét, ezzel a célközönséged egy pillanat alatt megtudhat minden fontosat rólad, a cégedről, vállalkozásodról, bármibe is fogtál!

Weboldal készítés – hogy is kezdjem?

Nincs hiány a neten kecsegtető ingyenes domain név készítési hirdetésekből, ami nyilván kicsit becsapós, hiszen akkor ingyenes, ha a tárhelyet az adott szolgáltatónál veszed, vagy csak bizonyos ideig ingyenes. Szóval tudjuk, hogy ingyen tulajdonképpen nincs semmi, de ha ezt a feladatot kipipáltad, akkor jöhet a megvalósítás.

Majd én megcsinálom, nem lehet olyan nehéz! Minek bíznám szakemberre!

Valóban a lehetőség adott. Megvan a domain név, a honlap elnevezése, ami még nem foglalt és már majdnem kész is. Számos olyan oldalt találni, ahol ingyenesen letölthető sémákat alakíthatsz saját ízlésed szerint. Személyre szabhatod, kiegészítheted, saját fotókkal variálhatod. Főleg akkor, ha van erre sok időd, mert azért valljuk be ez is egy szakma! Pár hét alatt persze nagyjából rá lehet jönni a logikájára, és többször neki lehet ugrani, mert előfordul, hogy beszúrsz egy képet és szétcsúszik az addigi munkád, vagy gyönyörűen mutat laptopon, de a mobil telefonos nézeten egyáltalán nem úgy néz ki, mint ahogy Te azt elgondoltad! Előfordul, hogy ügyesen rábukkansz, hogy hol is lehet módosítani az adott beállítást, aztán kiderül, hogy ott bizony olyan paraméterek vannak megadva, amiket programozó tudással bíró weblap készítő szakemberek alkottak, és Te nem biztos, hogy csak úgy egyszerűen módosítod azokat. Persze nem akarok senkit ijesztgetni vagy elvenni a kedvét a „kreatívkodástól”, csak saját tapasztalataimat osztom meg. Azt is tudom, hogy napi szinten változik a kínálat, weboldal készítés terén. Lehet, hogy ha holnap beírom a keresőbe, hogy weboldal készítés ingyen, egyszerűen akkor már két újabb valóban nagyon egyszerű, könnyen kezelhető ajánlattal találkozom majd. Ennek ellenére amennyiben elbírja a költségvetésed érdemes szakemberre bízni ezt a munkát, hiszen ne feledd, amiről már a korábbiakban szó volt! Ez az a felület lesz az, amin a legrészletesebben bemutathatsz mindent, ami fontos lehet a vevőidnek. Egy jó, hiteles weboldalra szánt pénz bizony hamar megtérülhet, nem beszélve arról, hogy vendégeid, ügyfeleid, partnereid első körben annak tartalmáról, minőségéről fognak megítélni Téged!

Weboldal készítés – milyen is a jó honlap?

Egyedi, figyelemfelkeltő, tömör, részletes, hosszú, rövid, letisztult, harsány….

A legfontosabb talán, hogy olyan legyen amilyen Te vagy, illetve olyan, ami a legjobban megmutatja a tevékenységet, amit folytatsz, amire vállalkoztál. Pl.: Ha te masszőr vagy, akkor nem feltétlenül teszed tele a honlapodat fotókkal, hiszen nem fogod a vendégeidet fotózgatni, pláne nem teszek őket ki egy weboldalra! Viszont ha kézműves termékeket gyártasz, ékszereket, egyedi ajándéktárgyakat, dísztárgyakat vagy süteményeket, tortákat készítesz, vagy ruha szalont nyitottál, akkor bizony feltöltheted képekkel bőven a honlapod! A termékeid magukat fogják eladni azáltal, hogy láthatóvá teszed őket! Ugyan ez mondható el akár egy műkörmös vállalkozásról is. Azzal, ha lefotózod a már elkészült „munkáidat” nem sérted senkinek a személyiségi jogait, persze csak akkor fotózd le az illető kezét, ha megengedi! Megkönnyíted a választást az irántad érdeklődő vendégeidnek, ha látják, hogy igényesen, szépen dolgozol.

Visszatérve arra az esetre, ha vállalkozásodat nem fotókkal tudod jól népszerűsíteni, akkor egy honlap attól lesz jó, ha részletesen bemutatja a szolgáltatásodat. Amennyiben Te „szépészeti” vonalon mozogsz (kozmetikus, sminkes, fodrász, pedikűrös vagy), elengedhetetlen, hogy bemutasd, milyen anyagokkal dolgozol. A weboldalad tökéletes teret nyújt ahhoz, hogy leírd, hogy adott kezeléshez milyen összetevőjű anyagokat használsz. Kifejtheted, mit részesítesz előnyben, a natúrkozmetikumokat vagy a legújabb, legforradalmibb hatóanyagokat. Sokat jelenthet vendégeidnek, ha felteszel képet a helyről ahol dolgozol. Egy barátságos, jó hangulatot árasztó szalon sokakat odavonzhat. Mutasd be, milyen technikákat alkalmazol, milyen gépekkel, eszközökkel dolgozol. Indulj ki magadból, Te milyen információkat gyűjtenél össze, ha pl. kozmetikust keresnél? Mi az, amit be kell mutatnod ahhoz, hogy az emberek megbizonyosodjanak arról, hogy hozzáértő, profi szakemberhez kerülnek, ha Téged választanak.

Folyamatosan frissítheted oldaladat, ha új szolgáltatást vezetsz be, ha új terméket álmodtál meg, ha a kedvenc kozmetikai céged újabb kozmetikumot dobott a piacra, amit jó szívvel ajánlasz vendégeidnek, ha új kollekció érkezik üzletedbe, ha továbbképzésen vettél részt ahol újabb, korszerűbb hatásosabb technikát tanultál meg, stb…

Mindezeket figyelembe véve, mindenképp ajánlom, hogy szakemberrel ugorjatok neki a weboldal készítéshez. Sőt, azt mondom, hogy inkább a szakember megválasztására szánj nagyobb figyelmet, hiszen hosszútávon fogtok együtt dolgozni. Az egyedi weboldal készítése manapság már nem a technikán múlik. Minden és még annál is több lehetőség adott a számítógép világában. Az arculat tervezés olyan széles skálája áll rendelkezésre, hogy mindenki megtalálja a számára megfelelő sémát, színvilágot, stílust. Viszont csak olyan szakember tud a személyiségedhez illő honlapot készteni, akinek meg tudsz nyílni, aki egy kicsit át tudja venni azt a lelkesedést, ami belőled jön. Ne feledd, hogy a honlapod Te magad is vagy! Csak ettől lesz egyedi, semmi mástól, és ha ez – ezzel a divatos kifejezéssel élve – „átjön”, akkor leszel Te sikeres, ezáltal fogod bevonzani az ügyfeleidet.

Mielőtt felkeresed az általad választott céget, vállalkozót, mindenféleképpen gondold át, mit szeretnél megjeleníteni a honlapodon. Készíts egy jegyzetet, írj bemutatkozó szöveget magadról, a tanulmányaidról, eddigi munkáidról, szakmai előmeneteledről, karrieredről. Bármiről, amit fontosnak tartasz, de csak is olyasmiket fogalmazz meg, amit szívesen társz a nagyközönség elé. Legyen egy vázlatod, hogy mi az, amit feltétlenül szeretnél, hogy látható legyen a honlapodon, illetve írd meg a termékeid, szolgáltatásod, profilod bemutatását, amiből el tud indulni a közös munkátok. Ha még nem is alakult ki a gondolataidban, hogy milyen stílusú weboldalt szeretnél, akkor azzal is segítheted a tervező munkáját, ha megmondod, hogy milyen NE legyen.

Amennyiben vannak ötleteid, felkészülsz tartalommal, esetleg fotókkal, és profi weblap készítőre bízod a szakmai munkát, akkor garantált lesz az eredmény.

És hogy miért írtam, hogy hosszú távon fogsz együtt dolgozni a weblap készítővel, mert bizony előfordulhat, hogy weboldalad elkészülését követően fogsz majd rájönni, hogy még mire is lenne szükséged… Például Te egy angol tanár vagy, aki magánórákat tartasz gyermekeknek és felnőtteknek egyaránt. Elkészítettétek a csodás weboldaladat, ahol bemutatod magad, leírod a tanulmányaidat, milyen képesítéseket szereztél eddig, hol tanítottál, milyen országokban dolgoztál, hány nálad végzett gyermek / felnőtt szerzett már nyelvvizsgát, milyen tankönyvből oktatsz, mit tartasz fontosnak a tanításod során, milyen koncepciót követsz az oktatásban, stb. És mégsem jönnek a tanítványok!? Jók a referenciáid, korrekt árakkal dolgozol, de valamiért mégis kevesen keresnek Téged. Ilyenkor érdemes fejlesztened az oldalad, például kiegészítheted olyan lehetőséggel, hogy értékeljenek téged, hogy ügyfeleid véleményt írhassanak Rólad és/vagy a munkádról.

Amennyiben minőségi szolgáltatást nyújtasz, kedves vagy, vendégeid azt kapják, amit ígértél, akkor az elismerő, pozitív vélemények a legjobb reklámok is egyben.

Következő web fejlesztési lépcsőfok lehet adott esetben egy időpont foglalási lehetőség, közvetlenül a weboldaladról. Ezt számos sportolási, edzési lehetőséget nyújtó vállalkozások már sikerrel alkalmazzák, de nagy segítség lehet kisebb vállalkozásoknak is. Az ügyfélnek és a vállalkozónak is egyszerűbb. A táblázatból pontosan látszik, hogy milyen időpontokra lehet még jelentkezni, nem beszélve arról, hogy nem kell folyton telefonos készenlétben állnod az időpontadás miatt.

Céges weboldal készítése

Az eddigiekben a kisebb vállalkozásokra vonatkozóan szedtük össze, a weboldal készítés jelentőségét és annak profi szakemberekkel való elkészítésének fontosságát. Most egy pár szó erejéig térjünk ki a céges weboldal készítésére is.

Az igényes, tökéletes weboldal készítés, természetesen itt alapkövetelmény. Komolyabb cégek kérdés nélkül költenek honlapjuk elkészítésére, karbantartására, fejlesztésére. Ez elengedhetetlen a konkurenciákkal szembeni versenyben. Azon cégek esetében, akik a nemzetközi piacon is jelen vannak a weboldalt idegen nyelven is érdemes elérhetővé tenni. Uniós országként kötelezi pár formai követelmény is azon cégeket, akik Uniós támogatásban részesültek, hiszen előírás, hogy a támogatás nevét, összegét, a felhasználás megnevezését fel kell tüntetniük weboldalukon, csak úgy, mint pl. az ISO minősítéssel rendelkezés tényét.

Egy tapasztalt weboldalfejlesztő együttműködve a cég marketingért felelős szakemberével folyamatosan fenntarthatja az érdeklődést a vállalat iránt. Egy weboldal készítésére szakosodott cég segítségével céged naprakész információkkal tudja ellátni meglévő és leendő partnereidet, folyamatosan feltöltésre kerülhetnek referencia munkáidé és mindez nem a Te idődet veszi el. Ügyvezetőként, tulajdonosként koncentrálhatsz a saját feladataidra. A régi mondás itt is igaz, „mindenki maradjon a kaptafánál”, hiszen nem kell mindenkinek mindenhez értenie.

Amiről érdemes itt még említést tenni az az oldal biztonságossá tétele. Előfordulhat, hogy a keresőben való beíráskor a „nem biztonságos” figyelmeztetés jelenik meg. Ez eltántoríthat pár érdeklődőt a folytatástól, így ne feledkezzünk meg erről sem!

Lezárásként tehát elmondható, hogy egy jól összeállított, igényes, folyamatosan karbantartott, frissített honlap a sikeres vállalkozók, cégek nélkülözhetetlen eszköze ügyfélkörének kiépítéséhez, vendégkörének kialakításához, termékei, szolgáltatásai népszerűsítéséhez, eladásához.

weboldal készítés

Szükségünk van weboldalra?

Weboldalra, vagy magyarul honlapra, csak akkor van szükség, ha sikeres vállalkozást szeretnénk. De akkor nagyon.

Amikor egy felhasználó egy konkrét terméket vagy szolgáltatást keres, az első dolga az lesz, hogy beírja a Google keresőjébe. Beír egy szót vagy kifejezést, ott fog tájékozódni az árakról, az elérhetőségekről, elolvassa a termékleírásokat, utána néz a szolgáltatásoknak. Ha ez a felhasználó egy céget talál meg az interneten, akkor az sikeres lesz.

De hogy fogja megtalálnia céget? És milyen honlap az, ami megfogja, felkelti a figyelmét? Hogy nézzen ki a honlap? Milyen tartalma legyen? Az Ads Media tudja ezekre a kérdésekre a választ.

Weboldal készítés – milyen legyen a weboldal?

A weblap vizuális megjelenése elsődleges fontosságú. A felhasználók ezt látják majd meg először, erről ítélik meg a céget, és emiatt kezdenek majd elolvasni. A jó weboldal látványos, egyedi, tükrözi a márkát és informatív. Könnyen kezelhető, átlátható, és dinamikus is.

A felhasználók nem órák alatt döntenek. Gyakori, hogy már a pár perces videókat sem nézik végig, annyi információ zúdul rájuk a nap minden percében. Válogatnak. Olyan weboldal kell, ami azonnal felkelti az érdeklődést, és ott tartja a felhasználót. Az a cél, hogy a weblap látogatója az ügyféllé váljon, akár terméket akar vásárolni, akár azt szeretné, hogy igénybe vegye valamelyik szolgáltatást.

Egy induló vállalkozásnak szüksége van egy honlapra, és ennek az elkészítését profikra kell bízni.

A tökéletes vizuális megjelenés mellett a tartalomra is nagy gondot kell fordítani. A tartalom lesz az, ami a keresési listák élére repíti a céget, és biztosítja, hogy ott is maradjon. Ebben a keresőoptimalizálás mellett a SEO tanácsadás, a SEO szövegírás, a kulcsszóelemzés és a linképítés lesz a segítség. Ezt is rábízhatjuk az Ads Media-ra.

Weboldal készítés – ahogy az Ads Media csinálja

Az Ads Media egy modern, fantasztikus honlapot készít majd. Olyat, amire büszke lehet bárki. Letisztult lesz, mégis feltűnő: öröm lesz ránézni. A modern megoldásnak része, hogy a weboldalt mobilról is könnyen lehet majd kezelni. Ez kiemelten fontos, hiszen a keresések nagy részét mobilról indítják már a felhasználók. És mindenkit el kell érni. Mindenkit.

Olyan weboldal-szerkezetet kapunk, ami a céloknak legjobban megfelel.

A weboldal felhasználóbarát lesz. Hiszen a felhasználókat hozzá kell segíteni ahhoz, hogy az általunk célként kitűzött konverziót egyszerűen és gyorsan megvalósíthassák. Akár vásárlást szeretnénk generálni, akár egy adatlapot akarunk kitöltetni, hogy legyen egy adatbázis a reklámkampányunkhoz, fontos lesz, hogy felhasználóbarát a weboldalunk.

Az Ads Media által készített weboldalt könnyen megtalálják majd a keresők. Azért, hogy ez a későbbiekben is így maradjon, olyan felülettel készül majd a honlap, ami fejleszthető. A keresőoptimalizálás alapfeltétele, hogy a honlap rugalmasan változtatható legyen bármilyen online marketing kampányhoz.

Az Ads Media a weboldal készítésekor mindenben az igények szerint jár majd el. Ennek az alapja a nyílt és rendszeres kommunikáció lesz. Az Ads Media nagy hangsúlyt fektet arra, hogy pontosan megértse az ügyfelei elképzelését, és pontosan azt valósítsa meg.

Az Ads Media gyakorlattal rendelkező, profi kollégái felkészülten várják a kéréseinket. Több éves tapasztalattal, kreatívan oldják meg a feladatokat. Profi csapat, profi munkatársak, profi végeredmény.

Nem csak kezdő vállalkozásként lehet szükség egy weboldalra. A már meglévő is fejleszthető, megújítható, de akár új aloldalra is szükség lehet. Az Ads Media munkatársai ebben is a rendelkezésünkre állnak.

Minőségi weboldal készítése – minőségi megoldás – minőségi ügyfélkör

Az Ads Media által készített honlap alkalmas lesz arra, hogy egy online marketing-kampány alapja legyen. Illeszkedni fog a hirdetésekhez, azoknak stabil alapja és háttere lesz. Az Ads Media követi a trendeket, felhasználja a legújabb technológiákat, a mi érdekeinknek megfelelően. Rugalmasan alkalmazkodik a változásokhoz, azonnal lekövetik azokat.

Előzetes egyeztetés, tervezés, webdesign, fejlesztés és végül tesztelés. Ez lesz a sorrend.

A weboldal készítésének a célja lehet, hogy növekedjen az árbevétel. Ehhez minden támogatást megkapunk az Ads Media csapatától.

Ma már nem az a kérdés, hogy legyen-e weboldala cégnek. Az a kérdés, hogy milyen weboldala legyen.

Egy weboldal költsége rendkívül alacsony. Az egyszeri elkészítés díja után már csak a fenntartásával kell törődni, aminek minimális a költsége.

A márka alapja a weboldalunk lesz. Könnyen kereshető, nagy mennyiségű információt lehet itt megosztani a felhasználókkal. A szórólapok kora véget ért.

Az Ads Media által készített honlap korlátlan. Időben és térben is, hiszen bármikor, bárhonnan elérhető. A világ másik végéről is. És korlátlan, hiszen folyamatosan fejleszthető, és egyre több tartalommal tölthető meg.

És ami még fontos: riportokat kapunk a hatékonyságáról. Mérhetjük az eredményességét, mégpedig könnyedén.

És bármikor újratervezhető.

Weboldal készítés és az online marketing

Az online marketing alapja a weboldal készítés. Az online marketing stratégia egy összetett, több részből álló építmény, olyan, mint egy vár. Ennek lesz az alapja a saját honlap. De az online marketingnek ez csak az első lépése. SEO keresőoptimalizálással, SEO szövegírással és linképítéssel tovább épülhet. Mint egy épület elemei. Téglákból épül fel egy vár is. Minél több téglát használ valaki, annál nagyobb várat építhet. Egyre nagyobb és erősebb lesz, több látogatót tud bevonzani, és a profit évről évre növekedhet. A hirdetések hatásosak, ha márkát építünk, konverziót akarunk generálni, vagy növelni akarjuk a weboldalunk látogatottságát. De a lényeg: az alap a honlap lesz. A bástya a várunkon.

Egy jól épített márka, a jól megírt szakértő cikkek, és a cégről szóló érdekes blog bejegyzés nagyban hozzájárulhat a vállalkozás sikeréhez, de egy saját honlap nélkül ezek nem sokat érnek. Szükség van egy professzionális weboldalra. És ezt az Ads Media megvalósítja nekünk.

A megtérülés vizsgálatánál azt tapasztalhatjuk, hogy így kisebb befektetéssel érhető el siker. Ahogy már írtuk, egy weboldal költsége minimális. Kell egy honlap a vállalkozásnak. A keresőoptimalizálás, a kulcsszó-kutatás, a linképítésbe hosszú ideig, tartósan hat, tökéletesen kiegészítve egy Facebook vagy Google reklámkampányt. Ennél hosszabb ideig már csak egy saját honlap hatása élvezhető. Fillérekért.

Egy totális online marketing kampánnyal úgy lehet megjelenni az interneten, hogy a vállalkozás fejlődése biztos lesz. Ennek az első lépése a saját weboldal készítése.

Szeretnéd hatékonyan elindítani online kampányaid kötöttségek nélkül?

Google Partneri státuszunknak köszönhetően akár 120.000 Ft jóváírásban is részesülhetsz*! Tapasztald meg, milyen eredményeket érhetünk el, mielőtt elköteleződnél!

Emellett ingyenes SEO auditot is kapsz, amely során konkrét technikai és tartalmi javaslatokat adunk az oldalad hatékonyabbá tételéhez. További részletekért, vedd fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink bármelyikén!

*(amennyiben új fiók nyitásra kerül sor, és a költés a fióknyitástól számított 60 napon belül eléri a 120.000 Ft-ot)
Kapcsolat

Írj nekünk!

Vedd fel a kapcsolatot kollégáinkkal:

    Elolvastam és elfogadom az adsmedia.hu adatkezelési szabályzatát