Kérj ajánlatot!

Youtube hirdetés

A YouTube videó hirdetés igazi kuriózum. Különleges módon érhetőek el vele potenciális ügyfelek. Rövid, frappáns videó vagy hosszú történetmesélés? Ez a hatékony és látványos megjelenés sokat tehet egy vállalkozásért.

Hirdetések a legnagyobb videómegosztón

A YouTube-on hirdetni menő. Igazán trendi. Persze nem ezért fog valaki a YouTube-on hirdetni. Hanem azért, mert a YouTube hirdetések különlegesek. A vizuális megjelenés mindig hatásosabb a szöveges megjelenésnél. Egy vizuális csoda célzottan adja át az üzenetet, a potenciális ügyfelek megismerik a terméket. És mindez a legnagyobb videómegosztó csatornán.

És hogy néz ki egy igazán jó YouTube hirdetés? Érdekes zene, figyelemfelkeltő képek és effektek, néhány snitt és egy tömören megfogalmazott üzenet. A YouTube hirdetés megjelenhet a videók előtt, és kulcsszavakra optimalizálva a Google és a YouTube keresőből is rátalálnak majd a potenciális ügyfelek. Vagy az ajánlott videók között. A vállalkozással így napi szinten találkozik a célközönség, az ismertség növekszik, a termékeket többen vásárolják meg, és a szolgáltatásokat többen veszik igénybe. A bevétel növekszik, a cég erősödik, a profit pedig magasabb lehet, mint addig bármikor. Ez a YouTube videós hirdetés hatása.

A márkaismertség hatékony növelése

A vállalkozásunk alapja a márkaismertség lehet. A márkaismertség növekedése magában hordozza a nagyobb érdeklődést a termékek és a szolgáltatások iránt, és a nagyobb érdeklődés nagyobb összegű vásárlásokat generálhat. Ahogy növekszik az értékesítés árbevétele, úgy növekedhet a vállalkozás által elért nyereség is. A kifejezetten a márkaismertség növelését célzó reklámok önmagukban nem növelik a forgalmunkat, közvetve és hosszú távon viszont rendkívüli hatékonysággal segíthetik a működést.

A márkaismertség növelésének egyik leghatékonyabb eszköze a YouTube hirdetés. Egy jól elkészített és elhelyezett videó sokat tehet.

Kinek lehet jó a YouTube hirdetés?

Ahogy már írtuk, a YouTube hirdetés tökéletes választás azoknak a cégeknek, akik a márkaépítést preferálják. A YouTube hirdetést akkor is ajánlják azonban a hozzáértők, ha van olyan termék vagy szolgáltatás, ami könnyedén vizuális formába önthető. A vizuális megjelenés előnyei elvitathatatlanok. Ha látunk és hallunk valamit, az jobban megfoghat bennünket, mintha csak olvasunk róla. A YouTube hirdetés a legnagyobb videómegosztó portálon jelenik meg, és széles körben éri el a felhasználókat. Ehhez persze szükség lesz a célcsoport pontos meghatározására, és a megfelelő beállításokra. Ebben lehet partner az Ads Media.

Többféle módon is hirdethetünk. Választhatjuk a videós hirdetést, vagy kérhetünk videókba ágyazott banneres hirdetést, és bekerülhetünk az ajánlott videók listájába is. Melyik lehet a jobb? Az Ads Media segít eldönteni.

Jó megoldás a YouTube hirdetés, ha a márkát mozgóképekkel mutatjuk be. Vagy ha szeretnénk a cégre irányítani a figyelmet egy adott időszakban. Vagy ha megszólítanánk a célcsoportot egy konkrét üzenettel – videón keresztül. És persze akkor is jó megoldás, ha csak azok után a megjelenések után akar valaki fizetni, ha a hirdetés célba is ér.

Youtube hirdetés

A YouTube hirdetés előnyei

A YouTube hirdetésnél adott a lehetőség arra, hogy egy érdeklődőből egy kattintással vásárló legyen, hiszen mindössze ennyire van szükség, hogy eljusson a weboldalra. Amikor az a konverziós cél, hogy vásároljanak, a YouTube hirdetés beválhat, ahogy márkaépítésnél, vagy látogatottság növelésnél.

A YouTube-on nap, mint nap százmilliók pörgetik a videókat. Ez megfelelő felület egy hirdetéshez. A legmegfelelőbb. Érdekes, színes videók készíthetők, a vállalkozás arculatához illő képekkel, zenével és üzenettel. Ilyenkor az érdeklődő egy kattintással átnavigálhat a weboldalra, és ott az ügyféllé, vásárlóvá válhat. Egyszerűen. Csak egy kattintás. A videó nézőjéből vásárló lehet azáltal, hogy megragadja a figyelmét a hirdetés, és cselekvésre ösztönzi.

A YouTube hirdetésekről – röviden

Többféle céllal készíttethető videós hirdetés. A cél lehet az értékesítés, egy termék vagy egy szolgáltatás bemutatásával. Mindez hatékony vizuális tartalommal tehető meg. Cél lehet még a cég transzparens bemutatása. Készíthetünk egy filmet a vállalkozásról, bemutatva a termékeket és a szolgáltatásokat, és azt is, hogy kik vagyunk, és mit akarunk. Megismerhetik a célokat, meggyőzve az ügyfeleket arról, hogy a mi cégünkkel való együttműködés előnyös a számára, és a szolgáltatások és termékek kiválóak. Ugyanez az üzenet a partnerek felé is közvetíthető.

Készülhet olyan videó is, amivel nem közvetlenül az értékesítés a cél. Részletesen bemutatható egy szolgáltatás vagy egy termék, hogy azt jobban megértsék, megismerjék az érdeklődők. Ebből persze később értékesítés lehet, és pont ez a cél, még ha ebben az esetben nem is közvetlenül. Oktatási céllal is készíttethető videó, ezzel megkönnyítve a tájékoztatást. Egy összefoglaló videóval pontos kép rajzolható a termékről.

Mit tesz az Ads Media? Hogy lesz tökéletes YouTube hirdetésünk?

Az Ads Medianál mindig tökéletes YouTube hirdetést készítünk. Tisztában vagyunk azzal, hogy mi a cél, hiszen végig konzultálni fogunk. Ezzel a YouTube hirdetéssel különleges módon, vizuális módszerrel mutatjuk be a vállalkozást, a termékeket vagy a szolgáltatásokat a potenciális ügyfeleknek.

Segítünk elérni a célt, legyen az márkaépítés, értékesítés vagy látogatószám növelés. Ha van aktuálisan futó YouTube hirdetés, azt leellenőrizzük és kielemezzük. Pontos beállításokat alkalmazunk a kampányokban. A hirdetés teljesítményét rendszeresen ellenőrizzük, és optimalizáljuk, ha szükséges. Az eredményekről riportokat, kimutatásokat adunk.
És nyitottak vagyunk bármilyen ötletre, kérésre.

Kapcsolat

Írj nekünk!

Vedd fel a kapcsolatot kollégáinkkal:

    Elolvastam és elfogadom az adsmedia.hu adatkezelési szabályzatát