Kérj ajánlatot!

Youtube hirdetés

A YouTube videó hirdetés igazi kuriózum. Különleges módon érhetőek el vele potenciális ügyfelek. Rövid, frappáns videó vagy hosszú történetmesélés? Ez a hatékony és látványos megjelenés sokat tehet egy vállalkozásért.

Hirdetések a legnagyobb videómegosztón

A YouTube-on hirdetni menő. Igazán trendi. Persze nem ezért fog valaki a YouTube-on hirdetni. Hanem azért, mert a YouTube hirdetések különlegesek. A vizuális megjelenés mindig hatásosabb a szöveges megjelenésnél. Egy vizuális csoda célzottan adja át az üzenetet, a potenciális ügyfelek megismerik a terméket. És mindez a legnagyobb videómegosztó csatornán.

És hogy néz ki egy igazán jó YouTube hirdetés? Érdekes zene, figyelemfelkeltő képek és effektek, néhány snitt és egy tömören megfogalmazott üzenet. A YouTube hirdetés megjelenhet a videók előtt, és kulcsszavakra optimalizálva a Google és a YouTube keresőből is rátalálnak majd a potenciális ügyfelek. Vagy az ajánlott videók között. A vállalkozással így napi szinten találkozik a célközönség, az ismertség növekszik, a termékeket többen vásárolják meg, és a szolgáltatásokat többen veszik igénybe. A bevétel növekszik, a cég erősödik, a profit pedig magasabb lehet, mint addig bármikor. Ez a YouTube videós hirdetés hatása.

A márkaismertség hatékony növelése

A vállalkozásunk alapja a márkaismertség lehet. A márkaismertség növekedése magában hordozza a nagyobb érdeklődést a termékek és a szolgáltatások iránt, és a nagyobb érdeklődés nagyobb összegű vásárlásokat generálhat. Ahogy növekszik az értékesítés árbevétele, úgy növekedhet a vállalkozás által elért nyereség is. A kifejezetten a márkaismertség növelését célzó reklámok önmagukban nem növelik a forgalmunkat, közvetve és hosszú távon viszont rendkívüli hatékonysággal segíthetik a működést.

A márkaismertség növelésének egyik leghatékonyabb eszköze a YouTube hirdetés. Egy jól elkészített és elhelyezett videó sokat tehet.

Kinek lehet jó a YouTube hirdetés?

Ahogy már írtuk, a YouTube hirdetés tökéletes választás azoknak a cégeknek, akik a márkaépítést preferálják. A YouTube hirdetést akkor is ajánlják azonban a hozzáértők, ha van olyan termék vagy szolgáltatás, ami könnyedén vizuális formába önthető. A vizuális megjelenés előnyei elvitathatatlanok. Ha látunk és hallunk valamit, az jobban megfoghat bennünket, mintha csak olvasunk róla. A YouTube hirdetés a legnagyobb videómegosztó portálon jelenik meg, és széles körben éri el a felhasználókat. Ehhez persze szükség lesz a célcsoport pontos meghatározására, és a megfelelő beállításokra. Ebben lehet partner az Ads Media.

Többféle módon is hirdethetünk. Választhatjuk a videós hirdetést, vagy kérhetünk videókba ágyazott banneres hirdetést, és bekerülhetünk az ajánlott videók listájába is. Melyik lehet a jobb? Az Ads Media segít eldönteni.

Jó megoldás a YouTube hirdetés, ha a márkát mozgóképekkel mutatjuk be. Vagy ha szeretnénk a cégre irányítani a figyelmet egy adott időszakban. Vagy ha megszólítanánk a célcsoportot egy konkrét üzenettel – videón keresztül. És persze akkor is jó megoldás, ha csak azok után a megjelenések után akar valaki fizetni, ha a hirdetés célba is ér.

Youtube hirdetés

A YouTube hirdetés előnyei

A YouTube hirdetésnél adott a lehetőség arra, hogy egy érdeklődőből egy kattintással vásárló legyen, hiszen mindössze ennyire van szükség, hogy eljusson a weboldalra. Amikor az a konverziós cél, hogy vásároljanak, a YouTube hirdetés beválhat, ahogy márkaépítésnél, vagy látogatottság növelésnél.

A YouTube-on nap, mint nap százmilliók pörgetik a videókat. Ez megfelelő felület egy hirdetéshez. A legmegfelelőbb. Érdekes, színes videók készíthetők, a vállalkozás arculatához illő képekkel, zenével és üzenettel. Ilyenkor az érdeklődő egy kattintással átnavigálhat a weboldalra, és ott az ügyféllé, vásárlóvá válhat. Egyszerűen. Csak egy kattintás. A videó nézőjéből vásárló lehet azáltal, hogy megragadja a figyelmét a hirdetés, és cselekvésre ösztönzi.

A YouTube hirdetésekről – röviden

Többféle céllal készíttethető videós hirdetés. A cél lehet az értékesítés, egy termék vagy egy szolgáltatás bemutatásával. Mindez hatékony vizuális tartalommal tehető meg. Cél lehet még a cég transzparens bemutatása. Készíthetünk egy filmet a vállalkozásról, bemutatva a termékeket és a szolgáltatásokat, és azt is, hogy kik vagyunk, és mit akarunk. Megismerhetik a célokat, meggyőzve az ügyfeleket arról, hogy a mi cégünkkel való együttműködés előnyös a számára, és a szolgáltatások és termékek kiválóak. Ugyanez az üzenet a partnerek felé is közvetíthető.

Készülhet olyan videó is, amivel nem közvetlenül az értékesítés a cél. Részletesen bemutatható egy szolgáltatás vagy egy termék, hogy azt jobban megértsék, megismerjék az érdeklődők. Ebből persze később értékesítés lehet, és pont ez a cél, még ha ebben az esetben nem is közvetlenül. Oktatási céllal is készíttethető videó, ezzel megkönnyítve a tájékoztatást. Egy összefoglaló videóval pontos kép rajzolható a termékről.

Mit tesz az Ads Media? Hogy lesz tökéletes YouTube hirdetésünk?

Az Ads Medianál mindig tökéletes YouTube hirdetést készítünk. Tisztában vagyunk azzal, hogy mi a cél, hiszen végig konzultálni fogunk. Ezzel a YouTube hirdetéssel különleges módon, vizuális módszerrel mutatjuk be a vállalkozást, a termékeket vagy a szolgáltatásokat a potenciális ügyfeleknek.

Segítünk elérni a célt, legyen az márkaépítés, értékesítés vagy látogatószám növelés. Ha van aktuálisan futó YouTube hirdetés, azt leellenőrizzük és kielemezzük. Pontos beállításokat alkalmazunk a kampányokban. A hirdetés teljesítményét rendszeresen ellenőrizzük, és optimalizáljuk, ha szükséges. Az eredményekről riportokat, kimutatásokat adunk.
És nyitottak vagyunk bármilyen ötletre, kérésre.

Szeretnéd hatékonyan elindítani online kampányaid kötöttségek nélkül?

Most 1 hónapig ingyenes fiókindítást és kezelést biztosítunk Google Ads és Facebook kampányokhoz. Sőt Google Partneri státuszunknak köszönhetően akár 120.000 Ft jóváírásban is részesülhetsz*! Tapasztald meg, milyen eredményeket érhetünk el, mielőtt elköteleződnél!

Emellett ingyenes SEO auditot is kapsz, amely során konkrét technikai és tartalmi javaslatokat adunk az oldalad hatékonyabbá tételéhez. További részletekért, vedd fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink bármelyikén!

*(amennyiben új fiók nyitásra kerül sor, és a költés a fióknyitástól számított 60 napon belül eléri a 120.000 Ft-ot)
Kapcsolat

Írj nekünk!

Vedd fel a kapcsolatot kollégáinkkal:

    Elolvastam és elfogadom az adsmedia.hu adatkezelési szabályzatát