Kérj ajánlatot!

Webfejlesztés

Online megjelenésünk koronaékszere cégünk weboldala. Lehet, hogy többen ismernek minket a különböző közösségi oldalakról, máshonnan a netről, de amikor ellátogatnak hozzánk, betérnek online otthonukba, rendkívül fontos, hogy elégedetten csettintsenek. Az elégedett látogatóból lesz a vásárló. A weboldalunk éppen ezért legyen szép, könnyen kezelhető, gyors, informális, felhasználóbarát, illetve ami szintén fontos, hasznos tulajdonosa számára. Mindezeket egyáltalán nem könnyű ötvözni, sok minden múlik az oldal felépítésén, a design-on, a tartalmon. Az Ads Media a weboldal készítés alapjaitól kezdve kész végigjárni partnereivel azt az utat, amely egy gyönyörűen mutató és fantasztikusan működő céges honlapig vezet. Pontosan tudjuk, hogy mi szükséges egy ilyen remekbe szabott weboldalhoz, tervezzen velünk!

A weboldal és ami mögötte van

Milyen a jó weboldal? Nehéz erre konkrét választ adni, hiszen rengeteg a szubjektív elem, ugyanakkor azt ki lehet jelenti, hogy a jó weboldal passzol hozzánk. Passzol cégünkhöz, megjelenésünkhöz, szolgáltatásainkhoz, elképzeléseinkhez. Informális, de nem akar túl sokat, áttekinthető. A jó weboldal vonzza azokat, akik érdeklődnek utánunk és most járnak először nálunk. Ha sikerül elérnünk azt, hogy az adott problémára megoldást kereső felhasználó oldalunkra lépve otthonosan érezze magát, kiismerje magát és úgy érezze, hogy közelebb került a megoldáshoz, jó úton járunk.

Közös munka eredménye

A webfejlesztés – ahogyan az online marketing többi eleme – nem magányos munka. Itt is fontos az ügyféllel való jó kapcsolat és megfelelő kommunikáció. Amikor az ügyfél szeretné weboldalát elkészíttetni, felfuttatni, tudnunk kell, pontosan mik az elképzelései. De nemcsak a célok fontosak, hanem a múlt is. Megvizsgáljuk a vállalkozás korábbi eredményeit, üzleti adatokat gyűjtünk, felhasználói magatartásokat elemzünk. Ezt követően lehet tervezni weboldalt, annak felépítését, technikáját, akár hosszabb távú eredményeket is megcélozva.

Sok mindenre szolgál egyszerre

Egy profi weboldal létrehozása összetett feladat, hiszen az oldalnak sok mindent kell egyszerre szolgálnia. A megjelenést, a tartalmat, a cég imázsának erősítését, a forgalmat, az eladást, a kommunikációt az ügyfelekkel. A weboldal szerves része kell, hogy legyen az internetnek, össze van kötve egy sor más felülettel és alkalmazással, illetve dinamikusan kell működnie. Utóbbi azt is jelenti, hogy nem elég a mának, a mai követelményeknek megfelelni, jól kell működjön a jövőben is.

A dinamikus weboldal

Cégünk, vállalkozásunk leendő új weboldala természetesen nemcsak a design-ból áll. Természetesen rendkívül fontos a kellemes megjelenés, a jól kitalált struktúra, ugyanakkor ezek mellett figyelmet kell fordítani a szövegre, és a különböző technológiai megoldásokra. A felhasználói szokások figyelése, a különböző mérések mind-mind annak a törekvésnek a szolgálatába állíthatóak, amely egy remekül működő céges weboldal elkészültéhez vezet. Mint említettük, a jó weboldal dinamikus, folyamatos változásra, fejlődésre képes az igényeknek megfelelően. Mi, az ADS Medianál képesek vagyunk arra, hogy megtervezzünk, létrehozzunk és kezeljünk egy ilyen weboldalt. Bízhat szakértelmünkben és trendkövető szemléletünkben.

Az egyedi weboldal a jó weboldal

A céges weboldal jó esetben olyan, mint az ujjlenyomat: egyedi, azaz nincs másik belőle. A sablonok, a rossz design, az érhetetlen struktúra, a reklámok és a követhetetlen, logikátlan menük taszítják a felhasználókat, akik jellemzően néhány másodpercet töltenek egy-egy honlapon internetezés/keresés közben. Ez alatt a rövid idő alatt kell megfogni őket és ez csak úgy lehetséges, ha a weboldalunk letisztult, szép és jól használható. Persze ez több versenytársunkra is jellemző lehet, ahol előnyt kovácsolhatunk velük szemben, az a – már említett – egyediség, illetve az előre gondolkodás. Weboldalunknak képesnek kell lennie arra, hogy a mai igények és trendek mellett a jövő követelményeinek is megfeleljen. Hogy érjük ezt el? Úgy, hogy folyamatosan követjük az internet gyorsan változó világát, így képesek vagyunk gyorsan reagálni. A weboldalunknak ennek megfelelően bővíthetőnek, rugalmasnak kell lennie és fontos, hogy minél több külső rendszerrel tudjunk kommunikálni, azaz jól integrálható legyen.

webfejlesztés

A biztonság is nagyon fontos

A jó weboldalak a már említett egyediség, megfelelő tartalom és szép design mellett biztonságosak is. Ez szintén nagyon fontos a mai világban, a megfelelő biztonság biztosítása és hosszú távon fenntartása olyan kihívás, amelynek maximálisan meg kell felelni. A hibamentes működés alapja, hogy weblap készítője aprólékos pontossággal ismeri annak működését és felépítését. Biztosítjuk ügyfeleinket, hogy a hatékonyság mellett a biztonságot is kiemelt, alapvetően fontos feladatként kezeljük.

A keresőben való jó teljesítés alapja

Az egyedik webfejlesztésnél természetesen az is fontos szempont, hogy a weblap megfeleljen a Google legfontosabb előírásainak, ajánlásainak. A keresőben való jó teljesítés sok mindentől függ, de mindennek az alapja a megfelelően kitalált és elkészített weblap. Hiszen minden arra épül, a sikeres webfejlesztést követően jöhet a tartalomfejlesztés, a hirdetések és a keresőoptimalizálás. És így lesz teljes az online marketing.

Döntő lépés a megfelelő webfejlesztő cég kiválasztása

A modern üzleti környezetben egy megbízható weboldal és a professzionális webdesign elengedhetetlenül fontosak a vállalkozások számára. A digitális térben való jelenlét napjainkban kulcsfontosságú, és egy jól kivitelezett webfejlesztési projekt lehetőséget teremt a vállalkozásoknak a szélesebb közönség elérésére és ügyfélbázisuk bővítésére. A webfejlesztő cég kiválasztása döntő lépés, amely meghatározza, milyen hatékonyan képes a vállalkozás online jelenlétét kialakítani és fejleszteni.

Egy megbízható webfejlesztő cég nem csupán egy egyszerű honlapot hoz létre, hanem a vállalkozás igényeinek és céljainak megfelelő, egyedi és funkcionális weboldalt alkot. A webdesign kulcsfontosságú eleme a felhasználói élménynek, hiszen egy könnyen navigálható, esztétikus és jól strukturált weboldal hozzájárul a látogatók elégedettségéhez és hosszabb ideig történő az oldalon való tartózkodásukhoz.

A webfejlesztő cég feladata nem csupán a technikai megoldások kialakítása, hanem az üzleti célok és a brand arculatának figyelembevétele is. Egy hatékony weboldal nemcsak informatív, hanem a vállalkozás egyedi karakterét is tükrözi, és hozzájárul a márkaépítéshez. A webdesign tervezése során fontos figyelembe venni a vállalkozás célközönségét, és a design elemeket azok preferenciáihoz igazítani.

A webfejlesztés folyamata

A folyamat során a webfejlesztő cégnek figyelemmel kell kísérnie az aktuális trendeket és technológiákat is. A reszponzív design, a gyors betöltési idő, és a keresőoptimalizálás mind olyan tényezők, amelyek meghatározzák egy weboldal sikerét a versengő online térben. A webfejlesztő cég szakértelme és tapasztalata ezen területeken döntő fontosságú a hatékony online jelenlét kialakításában.

Fontos megérteni, hogy a webfejlesztés és a webdesign folyamata együtt jár, és csak együttesen alkotják meg a sikeres online stratégiát. Egy jó webdesign esztétikailag vonzóvá teszi az oldalt, míg a megfelelő webfejlesztési megoldások biztosítják a technikai stabilitást és a funkcionalitást.

Összességében, egy jól kiválasztott webfejlesztő cég kulcsfontosságú a vállalkozás online jelenlétének hatékony kialakításában és fejlesztésében. A megfelelő partnerválasztás hozzájárul a sikeres online stratégia kialakításához és a versenyképesség fenntartásához a digitális térben.

Milyen a jó webdesign?

A jó webdesign számos tényező kombinációjából tevődik össze, amelyek együttesen biztosítják a látogatók pozitív felhasználói élményét és a weboldal hatékonyságát. A következőkben néhány alapvető jellemzőt sorolunk fel.

Szeretnéd hatékonyan elindítani online kampányaid kötöttségek nélkül?

Google Partneri státuszunknak köszönhetően akár 120.000 Ft jóváírásban is részesülhetsz*! Tapasztald meg, milyen eredményeket érhetünk el, mielőtt elköteleződnél!

Emellett ingyenes SEO auditot is kapsz, amely során konkrét technikai és tartalmi javaslatokat adunk az oldalad hatékonyabbá tételéhez. További részletekért, vedd fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink bármelyikén!

*(amennyiben új fiók nyitásra kerül sor, és a költés a fióknyitástól számított 60 napon belül eléri a 120.000 Ft-ot)
Kapcsolat

Írj nekünk!

Vedd fel a kapcsolatot kollégáinkkal:

    Elolvastam és elfogadom az adsmedia.hu adatkezelési szabályzatát