Kérj ajánlatot!

TikTok hirdetéskezelés

A TikTokon is lehet hirdetni. Ez egy speciális platform, ami speciális termékek és szolgáltatások népszerűsítésére használható. Olyan közösségekhez nyújt elérhetőséget, amik eddig nehezen voltak elérhetőek. A TikTok újdonság, a TikTok hirdetések pedig igazán különlegessé tehetnek egy vállalkozást.

TikTok – még gyerekcipőben?

Az alig tíz éves TikTok egy videómegosztó, amivel rövid, főként táncos és humoros videókat készíthetnek a felhasználók. Mindössze öt éve érhető el a nyugati országokban, és olyan ütemű a fejlődése, hogy ma már a legnépszerűbb oldalak közé tartozik.

Bár a közhiedelemben a felhasználók nagyon fiatalok, Magyarországon csak alig tíz százalékuk a 18 év alatti.

Érdemes a TikTokon hirdetni

Csak Magyarországon több, mint kétmillió felhasználó van, és az átlagosan TikTokon eltöltött idő már több, mint egy óra. Sokszor nyitják meg a TikTokot, és érdekes módon a felhasználók több, mint harmadát nem találhatjuk meg az olyan ismert közösségi oldalakon, mint a Facebook vagy az Instagram. Ezek a felhasználók amellett, hogy nagyon aktívak, kiemelten figyelnek a tartalmakra is. Ráadásul még saját csatornára sincs szükség a hirdetéshez, mert a kampányok egy külön felületről kezelhetők.

A TikTok hirdetés kezelés annyira új, hogy sok cég nem is számol vele lehetőségként. Igazi kuriózum, különlegesen innovatív, úttörők azok, akik ezt a hirdetési formát választják. Nem lesz mindegy persze, hogy milyen termék vagy szolgáltatás kerül meghirdetésre, de az elsők között lesz, aki itt hirdet. És ahogy a mondás tartja: bátraké a szerencse.

Ilyen típusú hirdetések léteznek a TikTokon

TikTok hirdetéskezelés

Kinek lehet jó ez a hirdetési forma? Milyen termékeket érdemes hirdetni?

A TikTok különlegességéből és felhasználók szokásaiból adódóan nem minden termék vagy szolgáltatás hirdetését ajánljuk ezen a felületen. Bár a TikTok hirdetések kiválóan alkalmasak márkaépítésre, nem mindegy, hogy mi az a márka, amit fel kell építeni. Akkor érhető el jó eredmény, ha szépségápolásban utazó vagy divatcikkeket áruló cégről van szó. Cipőt és ruhát eredményesen lehet promótálni a TikTokon. A speciális felhasználói réteg miatt a számítógépes játékokkal is jó eredmények érhetők el, sikeres lehet az applikációk hirdetése és egy zenei termék is.

TikTok hirdetéskezelés az Ads Mediánál

Az Ads Media profi szakemberekkel segíti a TikTok hirdetések eredményességét. Több éve együtt dolgozó kreatív csapatunk áll majd a hirdetések mögött, a teljes kampányt végigcsináljuk, elemzünk, és tanácsot adunk az esetleges változtatásokra. Egy cég is hirdethet a TikTokon, de egy eredményes, megtérülő kampányhoz szükségünk lehet egy professzionális, képzett, tapasztalt csapat támogatására. Mi egy ilyen csapat vagyunk.

Az Ads Media a kampány teljes ideje alatt konzultálni fog, megismerjük a megrendelő céljait és elképzeléseit, és segítünk megvalósítani azokat. Az Ads Media segítségével alacsony költségek mellett érhető el kimagaslóan jó konverziós arány. A TikTok hirdetéssel megelőzhetőek a versenytársak. Az Ads Media ebben a legtökéletesebb partner lesz.

Mennyibe fog ez kerülni? – a TikTok hirdetés ára

Egy hatékony kampány alapelvárás a megrendelő részéről. Senki nem akar felesleges vagy túl sokat fizetni. Az Ads Media megoldja ezt. A befektetett összeg megtérülése az elsődleges szempont lesz. Maximális hatékonyságot kell elérni.

A licit hirdetést már nagyjából napi 8 ezer forintért elindítható. Ahhoz azonban, hogy a szükséges mennyiségű adat rendelkezésre álljon, annyi, amennyit már ki lehet értékelni, ahhoz legalább 100 ezer forintot el kell költeni TikTok hirdetésre. Ennyi adattal már biztonságosan össze lehet hasonlítani a máshol is futó kampányok eredményességét.

A meghatározott keretet az Ads Media a leghatékonyabban fogja felhasználni. Megmutatjuk, hogy a TikTok hirdetésnek milyen pozitív hatása volt a vállalkozásra, és ötleteket adunk arra is, hogy milyen felületén érdemes még kampányokat futtatni.

Szeretnéd hatékonyan elindítani online kampányaid kötöttségek nélkül?

Most 1 hónapig ingyenes fiókindítást és kezelést biztosítunk Google Ads és Facebook kampányokhoz. Sőt Google Partneri státuszunknak köszönhetően akár 120.000 Ft jóváírásban is részesülhetsz*! Tapasztald meg, milyen eredményeket érhetünk el, mielőtt elköteleződnél!

Emellett ingyenes SEO auditot is kapsz, amely során konkrét technikai és tartalmi javaslatokat adunk az oldalad hatékonyabbá tételéhez. További részletekért, vedd fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink bármelyikén!

*(amennyiben új fiók nyitásra kerül sor, és a költés a fióknyitástól számított 60 napon belül eléri a 120.000 Ft-ot)
Kapcsolat

Írj nekünk!

Vedd fel a kapcsolatot kollégáinkkal:

    Elolvastam és elfogadom az adsmedia.hu adatkezelési szabályzatát