Kérj ajánlatot!

TikTok hirdetéskezelés

A TikTokon is lehet hirdetni. Ez egy speciális platform, ami speciális termékek és szolgáltatások népszerűsítésére használható. Olyan közösségekhez nyújt elérhetőséget, amik eddig nehezen voltak elérhetőek. A TikTok újdonság, a TikTok hirdetések pedig igazán különlegessé tehetnek egy vállalkozást.

TikTok – még gyerekcipőben?

Az alig tíz éves TikTok egy videómegosztó, amivel rövid, főként táncos és humoros videókat készíthetnek a felhasználók. Mindössze öt éve érhető el a nyugati országokban, és olyan ütemű a fejlődése, hogy ma már a legnépszerűbb oldalak közé tartozik.

Bár a közhiedelemben a felhasználók nagyon fiatalok, Magyarországon csak alig tíz százalékuk a 18 év alatti.

Érdemes a TikTokon hirdetni

Csak Magyarországon több, mint kétmillió felhasználó van, és az átlagosan TikTokon eltöltött idő már több, mint egy óra. Sokszor nyitják meg a TikTokot, és érdekes módon a felhasználók több, mint harmadát nem találhatjuk meg az olyan ismert közösségi oldalakon, mint a Facebook vagy az Instagram. Ezek a felhasználók amellett, hogy nagyon aktívak, kiemelten figyelnek a tartalmakra is. Ráadásul még saját csatornára sincs szükség a hirdetéshez, mert a kampányok egy külön felületről kezelhetők.

A TikTok hirdetés kezelés annyira új, hogy sok cég nem is számol vele lehetőségként. Igazi kuriózum, különlegesen innovatív, úttörők azok, akik ezt a hirdetési formát választják. Nem lesz mindegy persze, hogy milyen termék vagy szolgáltatás kerül meghirdetésre, de az elsők között lesz, aki itt hirdet. És ahogy a mondás tartja: bátraké a szerencse.

Ilyen típusú hirdetések léteznek a TikTokon

TikTok hirdetéskezelés

Kinek lehet jó ez a hirdetési forma? Milyen termékeket érdemes hirdetni?

A TikTok különlegességéből és felhasználók szokásaiból adódóan nem minden termék vagy szolgáltatás hirdetését ajánljuk ezen a felületen. Bár a TikTok hirdetések kiválóan alkalmasak márkaépítésre, nem mindegy, hogy mi az a márka, amit fel kell építeni. Akkor érhető el jó eredmény, ha szépségápolásban utazó vagy divatcikkeket áruló cégről van szó. Cipőt és ruhát eredményesen lehet promótálni a TikTokon. A speciális felhasználói réteg miatt a számítógépes játékokkal is jó eredmények érhetők el, sikeres lehet az applikációk hirdetése és egy zenei termék is.

TikTok hirdetéskezelés az Ads Mediánál

Az Ads Media profi szakemberekkel segíti a TikTok hirdetések eredményességét. Több éve együtt dolgozó kreatív csapatunk áll majd a hirdetések mögött, a teljes kampányt végigcsináljuk, elemzünk, és tanácsot adunk az esetleges változtatásokra. Egy cég is hirdethet a TikTokon, de egy eredményes, megtérülő kampányhoz szükségünk lehet egy professzionális, képzett, tapasztalt csapat támogatására. Mi egy ilyen csapat vagyunk.

Az Ads Media a kampány teljes ideje alatt konzultálni fog, megismerjük a megrendelő céljait és elképzeléseit, és segítünk megvalósítani azokat. Az Ads Media segítségével alacsony költségek mellett érhető el kimagaslóan jó konverziós arány. A TikTok hirdetéssel megelőzhetőek a versenytársak. Az Ads Media ebben a legtökéletesebb partner lesz.

Mennyibe fog ez kerülni? – a TikTok hirdetés ára

Egy hatékony kampány alapelvárás a megrendelő részéről. Senki nem akar felesleges vagy túl sokat fizetni. Az Ads Media megoldja ezt. A befektetett összeg megtérülése az elsődleges szempont lesz. Maximális hatékonyságot kell elérni.

A licit hirdetést már nagyjából napi 8 ezer forintért elindítható. Ahhoz azonban, hogy a szükséges mennyiségű adat rendelkezésre álljon, annyi, amennyit már ki lehet értékelni, ahhoz legalább 100 ezer forintot el kell költeni TikTok hirdetésre. Ennyi adattal már biztonságosan össze lehet hasonlítani a máshol is futó kampányok eredményességét.

A meghatározott keretet az Ads Media a leghatékonyabban fogja felhasználni. Megmutatjuk, hogy a TikTok hirdetésnek milyen pozitív hatása volt a vállalkozásra, és ötleteket adunk arra is, hogy milyen felületén érdemes még kampányokat futtatni.

Kapcsolat

Írj nekünk!

Vedd fel a kapcsolatot kollégáinkkal:

    Elolvastam és elfogadom az adsmedia.hu adatkezelési szabályzatát