Kérj ajánlatot!

Pinterest hirdetéskezelés

A Pinteresttől nem csak vacsora, kertészeti vagy lakberendezési ötletek leshetők el. Ebben a színes világban ismertebbé tehetjük a vállalkozást, és eladhatjuk a termékeket vagy a figyelem a szolgáltatásokra irányítható. Pinterest hirdetéssel.

Pinterest – mindenre van egy ötlete

A Pinterest közösségi képmegosztó-oldalként ontja a csodát a világra. Az oldalon bárki megoszthat képeket. A felhasználói rendkívül elkötelezettek, több millió megosztása van havonta, és a főként a nők körében népszerű. (ez fontos lehet majd a célcsoport beállításánál)

A Pinterest egy elfogadott oldal, nem olyan megosztó, mint néhány közösségi médium, talán mert a hétköznapok szépséget mutatja meg – képekben.

Karácsonyi dekoráció, vacsoraötlet, új kerti kiülő? Igazán sok, és igazán jó ötleteket van a Pinteresten. Az Ads Media ötlete pedig az, hogy ha van egy olyan termék, ami vizuálisan jól megjeleníthető, akkor irány a Pinterest!

Milyen cégnek lehet jó egy Pinterest hirdetés?

Az alap, hogy a termék vagy a szolgáltatás vizuálisan jól megjeleníthető legyen. Inspirálódás közben érhetők el a felhasználók, és több forgalmat generálhatunk, mint a YouTube-on és a LinkedIn-en együttvéve. És ez egy tízéves adat. A Pinterest erőssége az egyszerűsége. A sikere pedig a megalapítása óta töretlen.

Egy Pinterest hirdetéssel már akkor elérhetők a leendő vásárlók, amikor azok még döntést sem hoztak a vásárlásról. Úgy generálható vásárlás, hogy igényt teremtünk. Ráadásul annak ellenére hirdetnek kevesen a Pinteresten, hogy kiemelkedően jó eredményeket lehet itt elérni. És mivel kevesebben hirdetnek, az árak is nyomottabbak.

A Pinteresten a hirdetés elmenthető, így a felhasználók többször is találkozhatnak vele. És persze a már sokat emlegetett vizuális élmény. Márka építhető ezen a különleges közösségi felületen.

Pinterest Ads

Videóval is hirdethetünk

Egy videó-hirdetés nem csak a YuoTube-nál válik be. A Pinteresten is kiválóan hatnak a videós tartalmak. A videókkal építhető a márka ismertsége. Egy videó ebben a környezetben kellően feltűnő ahhoz, hogy ráirányuljon a figyelem. És ez a cél. Megismertetni a céget, a konverziós cél pedig az lehet, hogy a honlapnak több látogatója legyen, ezáltal pedig erősödjön az értékesítés. Egy Pinterest videós hirdetéssel mindez elérhető.

A Pinteresten kiemelhető egy saját Pin (gombostű) is. Ez egyszerű és népszerű megoldás. Felkelti a figyelmet, építi a márkát és vásárlást eredményez. És ahogy már az előbb említettük, a felhasználók el is menthetik a hirdetést. Ezzel már az előtt a honlapra irányíthatjuk őket, hogy döntöttek volna a vásárlásról. Ez behozhatatlan versenyelőnyt jelent a versenytársakkal szemben.

A legdirektebb módja a Pinterest hirdetéseknek, ha a terméket vagy a szolgáltatást közvetlenül meghirdetjük. Ennek a hirdetési formának a célja a konverziónövelés. Vagyis az, hogy azonnali vásárlást eredményezzenek. Konkrét termék vagy teljes katalógus is feltölthető, tájékoztatva a leendő vásárlókat a legfontosabb termékjellemzőkről. A saját Pin-jeink teljesen beépülnek a tartalmak közé, ezzel pedig olyan felhasználókat érhetünk el, akik épp az adott terméket vagy szolgáltatást keresik. Vagy még nem is tudják, hogy keresik.

A Pinterest az a felület, ahol még a vásárlási szándék megszületése előtt megszerezhető egy vásárló.

Mit ajánl az Ads Media? Irány a Pinterest?

Az Ads Medianál szeretjük a Pinterestet. Az Ads Media a Pinterest hirdetések kezelésében a társunk lehet. A teljes folyamatban, az elejétől a végéig. Kiválóan képzett szakértőkkel dolgozunk majd közösen a cég sikeréért. Egy összetartó, profi csapat támogat abban, hogy elérjük a célt. Többéves tapasztalat, színes kreativitás és precíz munkavégzés. Így dolgozunk az Ads Medianál. Támogatunk és tanácsot adunk. Közben folyamatosan tartjuk a kapcsolatot, hogy minden pontosan úgy történjen, ahogy annak történnie kell. Egyeztetünk a hirdetésekről, a hirdetések tartalmáról, és a megjelenések időpontjáról. Javaslatotokat teszünk, ha úgy látjuk, hogy valahol változtatni kellene. Közösen meghatározzuk a célcsoportot, és az Ads Media szakemberei rendszeresen optimalizálják azt. Mindig adunk statisztikákat, kimutatásokat és elemzéseket.

És ha valami különlegesre, egyedire kérést kapunk, azt is nyitott fülekkel várjuk.

Színes világban színes hirdetés a színes termékünknek – irány a Pinterest!

A sikeressége ellenére a Pinterest nem egy felkapott hirdetési platform. Alacsony árakon lehet hirdethetni, a megtérülés biztosított lesz, ráadásul egy olyan közösségi felületen lehet hirdetni, ami a szépséget és az emberi kreativitást emeli piedesztálra.

A Pinteresten átlagos emberek különleges ötleteik láthatók.

Ha jó helyen akar hirdetni, jusson eszébe a Pinterest.

Szeretnéd hatékonyan elindítani online kampányaid kötöttségek nélkül?

Google Partneri státuszunknak köszönhetően akár 120.000 Ft jóváírásban is részesülhetsz*! Tapasztald meg, milyen eredményeket érhetünk el, mielőtt elköteleződnél!

Emellett ingyenes SEO auditot is kapsz, amely során konkrét technikai és tartalmi javaslatokat adunk az oldalad hatékonyabbá tételéhez. További részletekért, vedd fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink bármelyikén!

*(amennyiben új fiók nyitásra kerül sor, és a költés a fióknyitástól számított 60 napon belül eléri a 120.000 Ft-ot)
Kapcsolat

Írj nekünk!

Vedd fel a kapcsolatot kollégáinkkal:

    Elolvastam és elfogadom az adsmedia.hu adatkezelési szabályzatát