Kérj ajánlatot!

Linképítés

A linképítés a keresőoptimalizálás leglényegesebb pontja. Nincs jó keresőoptimalizálás megfelelő linképítés nélkül. A linképítés olyan feladat, amit szakemberre kell bízni. Nem érdemes vele egyedül próbálkozni. Az Ads Media segít a linképítésben.

Keresőoptimalizálás linképítéssel – kéz a kézben

A SEO keresőoptimalizálás nem képzelhető el linképítés nélkül. Vannak olyan hirdetési platformok, hirdetési módok, marketingstratégiák, amivel egy cég megpróbálkozhat, a linképítés azonban nem ilyen. A hozzáértők egy véleményen vannak: szakemberre kell bízni a linképítést.

A marketingstratégia mindig összetett. Több részből fog állni, lehetnek benne hirdetések, profi honlap, azért, hogy a cégre irányuljon a figyelem. A vállalkozás számára fontos célokat kell kitűzni, és igyekezni kell azt minél gyorsabban elérni. És költséghatékony megoldásokat érdemes választani.

Ennek a stratégiának az egyik része lehet a linképítés. Az Ads Media jól építi a minőségi linkeket. Profi módon.

Miért fontos a linképítés?

Nem kevesebbet kell elérni, mint hogy a Google keresője az első oldalon dobja fel a céget. Ehhez a linképítésen át vezethet az út. A linképítés a keresőoptimalizálás alapeleme. A Google is így gondolja. A Google által használt algoritmus ugyanis az oldaladra mutató linkeket súlyozza a weboldalak rangsorolásakor. A statisztikák szerint az oldaladra mutató linkek jelentősen befolyásolják a weboldal által elért helyezést. És az első oldalra kerülés a cél! Szükség lesz a linképítésre.

Lehet tökéletes a weboldal, lehet kiváló a tartalom és észbontó a design. Ha a weboldalra kevés link mutat, akkor nincs esély az első oldalra kerülni. És nem csak a linkek száma számít, hanem a minőségük is. Ez nagyon fontos.

linképítés

Milyen a jó link?

Kétféle link van. A belső és külső link. Mindegyiknek fontos szerepe van a keresőoptimalizálásban. A linkek megkülönböztethetők a weblapon történt elhelyezésük alapján. Van tartalmi link, navigációs link, kép link, képaláírás link, lábléc link és átirányítás.

De mitől lesz jó egy link? A lényeg, hogy a weboldal, ahonnan a linket kapja a cég, milyen minőségű linkekkel rendelkezik. Vagyis, hogy mennyire erős linkekben, és a weboldal mennyire releváns abban a témában, ahonnan a link érkezik. A jó link releváns. A jó link természetes. A jó link hasznos.

Ahogy már írtuk, a linképítést célszerű hozzáértőre bízni. A Google keresőjének működése, még sosem volt ennyire bonyolult. Olyan algoritmusokkal dolgozik, amik megértéséhez és megfelelő használatához tapasztalatra és hozzáértésre van szükség. A Google már annyira hatalmas lett, hogy az algoritmusának megértéséhez, és hatékony használatához már erre kiképzett szakemberre van szükség.

A megfelelő linkszerzési stratégiához nem elég az alapokat tudni. Mindig napra késznek kell lenni. Tudni kell, hogy honnan szerezhetők jó minőségű linkek, és azt is, hogy a versenytársak honnan szerzik. A Google ráadásul állandóan megújul, ezzel állítva kihívás elé a linkekhez értő szakértőket. Az Ads Medianál mindezekre tudjuk a választ.

Az Ads Media komplex szolgáltatása – keresőoptimalizálás linképítéssel

A vállalkozás marketingstratégiája szerteágazó és összetett. Az Ads Media több éves szakmai tapasztalattal segíti a vállalkozásokat a találati lista első oldalára kerülni.

A linképítést felkészült és tapasztalt szakértőink végzik. A sok éves tapasztalat és a kreativitás a garancia arra, hogy eredményesen, és gyorsan érünk el kézzel fogható eredményeket. Állandó egyeztetés és folyamatos kapcsolattartás mellett haladunk előre a kitűzött cél felé. Statisztikákkal és elemzésekkel is alátámasztjuk a javaslatokat, és bemutatjuk az elért eredményeket.

Ha pedig extra kérés van, azt is megoldjuk. Az Ads Media a vállalkozásokért van.

Szeretnéd hatékonyan elindítani online kampányaid kötöttségek nélkül?

Most 1 hónapig ingyenes fiókindítást és kezelést biztosítunk Google Ads és Facebook kampányokhoz. Sőt Google Partneri státuszunknak köszönhetően akár 120.000 Ft jóváírásban is részesülhetsz*! Tapasztald meg, milyen eredményeket érhetünk el, mielőtt elköteleződnél!

Emellett ingyenes SEO auditot is kapsz, amely során konkrét technikai és tartalmi javaslatokat adunk az oldalad hatékonyabbá tételéhez. További részletekért, vedd fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink bármelyikén!

*(amennyiben új fiók nyitásra kerül sor, és a költés a fióknyitástól számított 60 napon belül eléri a 120.000 Ft-ot)
Kapcsolat

Írj nekünk!

Vedd fel a kapcsolatot kollégáinkkal:

    Elolvastam és elfogadom az adsmedia.hu adatkezelési szabályzatát