Kérj ajánlatot!

Linképítés

A linképítés a keresőoptimalizálás leglényegesebb pontja. Nincs jó keresőoptimalizálás megfelelő linképítés nélkül. A linképítés olyan feladat, amit szakemberre kell bízni. Nem érdemes vele egyedül próbálkozni. Az Ads Media segít a linképítésben.

Keresőoptimalizálás linképítéssel – kéz a kézben

A SEO keresőoptimalizálás nem képzelhető el linképítés nélkül. Vannak olyan hirdetési platformok, hirdetési módok, marketingstratégiák, amivel egy cég megpróbálkozhat, a linképítés azonban nem ilyen. A hozzáértők egy véleményen vannak: szakemberre kell bízni a linképítést.

A marketingstratégia mindig összetett. Több részből fog állni, lehetnek benne hirdetések, profi honlap, azért, hogy a cégre irányuljon a figyelem. A vállalkozás számára fontos célokat kell kitűzni, és igyekezni kell azt minél gyorsabban elérni. És költséghatékony megoldásokat érdemes választani.

Ennek a stratégiának az egyik része lehet a linképítés. Az Ads Media jól építi a minőségi linkeket. Profi módon.

Miért fontos a linképítés?

Nem kevesebbet kell elérni, mint hogy a Google keresője az első oldalon dobja fel a céget. Ehhez a linképítésen át vezethet az út. A linképítés a keresőoptimalizálás alapeleme. A Google is így gondolja. A Google által használt algoritmus ugyanis az oldaladra mutató linkeket súlyozza a weboldalak rangsorolásakor. A statisztikák szerint az oldaladra mutató linkek jelentősen befolyásolják a weboldal által elért helyezést. És az első oldalra kerülés a cél! Szükség lesz a linképítésre.

Lehet tökéletes a weboldal, lehet kiváló a tartalom és észbontó a design. Ha a weboldalra kevés link mutat, akkor nincs esély az első oldalra kerülni. És nem csak a linkek száma számít, hanem a minőségük is. Ez nagyon fontos.

linképítés

Milyen a jó link?

Kétféle link van. A belső és külső link. Mindegyiknek fontos szerepe van a keresőoptimalizálásban. A linkek megkülönböztethetők a weblapon történt elhelyezésük alapján. Van tartalmi link, navigációs link, kép link, képaláírás link, lábléc link és átirányítás.

De mitől lesz jó egy link? A lényeg, hogy a weboldal, ahonnan a linket kapja a cég, milyen minőségű linkekkel rendelkezik. Vagyis, hogy mennyire erős linkekben, és a weboldal mennyire releváns abban a témában, ahonnan a link érkezik. A jó link releváns. A jó link természetes. A jó link hasznos.

Ahogy már írtuk, a linképítést célszerű hozzáértőre bízni. A Google keresőjének működése, még sosem volt ennyire bonyolult. Olyan algoritmusokkal dolgozik, amik megértéséhez és megfelelő használatához tapasztalatra és hozzáértésre van szükség. A Google már annyira hatalmas lett, hogy az algoritmusának megértéséhez, és hatékony használatához már erre kiképzett szakemberre van szükség.

A megfelelő linkszerzési stratégiához nem elég az alapokat tudni. Mindig napra késznek kell lenni. Tudni kell, hogy honnan szerezhetők jó minőségű linkek, és azt is, hogy a versenytársak honnan szerzik. A Google ráadásul állandóan megújul, ezzel állítva kihívás elé a linkekhez értő szakértőket. Az Ads Medianál mindezekre tudjuk a választ.

Az Ads Media komplex szolgáltatása – keresőoptimalizálás linképítéssel

A vállalkozás marketingstratégiája szerteágazó és összetett. Az Ads Media több éves szakmai tapasztalattal segíti a vállalkozásokat a találati lista első oldalára kerülni.

A linképítést felkészült és tapasztalt szakértőink végzik. A sok éves tapasztalat és a kreativitás a garancia arra, hogy eredményesen, és gyorsan érünk el kézzel fogható eredményeket. Állandó egyeztetés és folyamatos kapcsolattartás mellett haladunk előre a kitűzött cél felé. Statisztikákkal és elemzésekkel is alátámasztjuk a javaslatokat, és bemutatjuk az elért eredményeket.

Ha pedig extra kérés van, azt is megoldjuk. Az Ads Media a vállalkozásokért van.

Kapcsolat

Írj nekünk!

Vedd fel a kapcsolatot kollégáinkkal:

    Elolvastam és elfogadom az adsmedia.hu adatkezelési szabályzatát