Kérj ajánlatot!

A Google / Facebook / TikTok… összes kampánylehetőségeit tartalmazza a hirdetéskezelés?

B A Google / Facebook / TikTok… összes kampánylehetőségeit tartalmazza a hirdetéskezelés? Igen. Ha tapasztalataink alapján úgy ítéljük meg, hogy adott kampánytípus elősegíti vállalkozásod növekedését, akkor feltétlen kipróbáljuk és használjuk a hirdetési rendszerek adta kampánylehetőségeket. Legyen szó remarketing kampányról, Shopping kampányról, Youtube kampányról, Display hálózatról vagy bármilyen hirdetéstípusról.

Igen. Ha tapasztalataink alapján úgy ítéljük meg, hogy adott kampánytípus elősegíti vállalkozásod növekedését, akkor feltétlen kipróbáljuk és használjuk a hirdetési rendszerek adta kampánylehetőségeket. Legyen szó remarketing kampányról, Shopping kampányról, Youtube kampányról, Display hálózatról vagy bármilyen hirdetéstípusról.

Szeretnéd hatékonyan elindítani online kampányaid kötöttségek nélkül?

Google Partneri státuszunknak köszönhetően akár 120.000 Ft jóváírásban is részesülhetsz*! Tapasztald meg, milyen eredményeket érhetünk el, mielőtt elköteleződnél!

Emellett ingyenes SEO auditot is kapsz, amely során konkrét technikai és tartalmi javaslatokat adunk az oldalad hatékonyabbá tételéhez. További részletekért, vedd fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink bármelyikén!

*(amennyiben új fiók nyitásra kerül sor, és a költés a fióknyitástól számított 60 napon belül eléri a 120.000 Ft-ot)
Kapcsolat

Írj nekünk!

Vedd fel a kapcsolatot kollégáinkkal:

    Elolvastam és elfogadom az adsmedia.hu adatkezelési szabályzatát