Kérj ajánlatot!

Mi a különbség a PPC (Google Ads, Facebook, Instagram) és a SEO között? Melyikre van szükségem?

B Mi a különbség a PPC (Google Ads, Facebook, Instagram) és a SEO között? Melyikre van szükségem? Az alapvető különbség, hogy PPC-vel (Pay Per Click) azonnali forgalmat tudunk terelni egy weboldalra azonban minden kattintásért fizetni kell az adott hirdetési felületnek. Ez általában egy induló vagy kevésbé ismert weboldalnak jelent azonnali forgalmat, de egy „bejáratott” weboldalnak […]

Az alapvető különbség, hogy PPC-vel (Pay Per Click) azonnali forgalmat tudunk terelni egy weboldalra azonban minden kattintásért fizetni kell az adott hirdetési felületnek. Ez általában egy induló vagy kevésbé ismert weboldalnak jelent azonnali forgalmat, de egy „bejáratott” weboldalnak is nagyon hasznos mivel a számukra hasznos termékekre vagy szolgáltatásokra lehet irányított forgalmat terelni.

A SEO (Search Engine Optimization) organikus keresési megjelenést jelent, tehát a kattintásokért nem kell fizetned, azonban egy weboldalba fektetett SEO munka hosszabb távon fejti ki a hatását, ami hónapok alatt érzékelhető, vagy akár 1 év eltelhet mire nagyobb volumenü forgalmat tudunk terelni. Azonban ne felejtsd, ezek a kattintások ingyenesek

Szeretnéd hatékonyan elindítani online kampányaid kötöttségek nélkül?

Google Partneri státuszunknak köszönhetően akár 120.000 Ft jóváírásban is részesülhetsz*! Tapasztald meg, milyen eredményeket érhetünk el, mielőtt elköteleződnél!

Emellett ingyenes SEO auditot is kapsz, amely során konkrét technikai és tartalmi javaslatokat adunk az oldalad hatékonyabbá tételéhez. További részletekért, vedd fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink bármelyikén!

*(amennyiben új fiók nyitásra kerül sor, és a költés a fióknyitástól számított 60 napon belül eléri a 120.000 Ft-ot)
Kapcsolat

Írj nekünk!

Vedd fel a kapcsolatot kollégáinkkal:

    Elolvastam és elfogadom az adsmedia.hu adatkezelési szabályzatát