Kérj ajánlatot!

Milyen módon lehet felvenni a kapcsolatot cégünkkel?

B Milyen módon lehet felvenni a kapcsolatot cégünkkel? Nagyon egyszerűen, a főoldalon a kapcsolat menüpontra kattintva írhat nekünk üzenetet. Kollégáink feldolgozzák a megkereséseket, és rövid időn belül felveszik a kapcsolatot az ügyféllel. Ne féljen kérdezni, kérni, szívesen veszünk bármilyen feladatot, igyekszünk mindenre megoldást találni, hiszen – ahogy említettük – szeretjük az érdekes feladatokat, kihívásokat!

Nagyon egyszerűen, a főoldalon a kapcsolat menüpontra kattintva írhat nekünk üzenetet. Kollégáink feldolgozzák a megkereséseket, és rövid időn belül felveszik a kapcsolatot az ügyféllel. Ne féljen kérdezni, kérni, szívesen veszünk bármilyen feladatot, igyekszünk mindenre megoldást találni, hiszen – ahogy említettük – szeretjük az érdekes feladatokat, kihívásokat!

Szeretnéd hatékonyan elindítani online kampányaid kötöttségek nélkül?

Google Partneri státuszunknak köszönhetően akár 120.000 Ft jóváírásban is részesülhetsz*! Tapasztald meg, milyen eredményeket érhetünk el, mielőtt elköteleződnél!

Emellett ingyenes SEO auditot is kapsz, amely során konkrét technikai és tartalmi javaslatokat adunk az oldalad hatékonyabbá tételéhez. További részletekért, vedd fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink bármelyikén!

*(amennyiben új fiók nyitásra kerül sor, és a költés a fióknyitástól számított 60 napon belül eléri a 120.000 Ft-ot)
Kapcsolat

Írj nekünk!

Vedd fel a kapcsolatot kollégáinkkal:

    Elolvastam és elfogadom az adsmedia.hu adatkezelési szabályzatát